Sveriges populäraste nyhetsbrev för konsulter

Konsultnyheter

Gör som över 7000 konsulter och konsultchefer - prenumerera på Sveriges bästa nyhetsbrev om konsultbranschen. Varje söndag får du de viktigaste nyheterna, artiklarna och rapporterna om konsultbranschen.

Konsultnyheter vecka 8 2021

Hej!

Sigma IT och Sigma Resources bildar nu Nexer. Vi kontaktade vd:n Lars Kry som berättar om det nya tillväxtföretaget och planerna framåt. Och vad händer med Sigmas varumärke?

Denna vecka är vi väldigt stolta över att Cygate och Telia Professional Services implementerar Cinode för hantering av kompetenser, CV:n och matchning av efterfrågade skills mot tillgängliga medarbetare.

Vill du också testa Cinode eller ta del av vårt gratiserbjudande Cinode Network med förfrågningar och nya partnersamarbeten? Registrera er gratis!

Allt gott,
/Mattias

Ps: Vi vill bli fler på Cinode – både säljare och utvecklare. Tipsa gärna!

Rapporter

Softronic växte med 2,7 procent under Q4 och med 1,2 procent under året. Tillväxten var helt organisk. Rörelsemarginalen steg till 12,1 (11,4) procent för Q4 och till 11,9 (10,2) procent för hela året. Bolaget har bland annat ökat med affärer inom AI och RPA.  Länk.

Hifab Group minskade omsättningen med 6,0 procent under Q4 och med 0,4 procent för 2020. Rörelsemarginalen steg till 4,1 (-1,5) procent för Q4 och till 1,7 (-3,1) procent för 2020. Den svenska verksamheten växte med 7 procent medan den utländska minskade med 29 procent. Orderstocken är nu i paritet som förra året. Länk.

Capacent växte med 0,5 procent under Q4 och med 2,1 procent över året. Detta exkluderar de avvecklade  dotterbolagen Capaman samt Capacent EHF. Rörelsemarginalen steg till 16,0 (6,3) procent under sista kvartalet och till 13,1 (5,6) procent för hela året. Management Consulting har haft hög efterfrågan. Den finska verksamheten levererar sitt bästa kvartal och anammar resultatbaserat arvode. Länk.

Eurocons omsättning sjönk med 0,9 procent för sista kvartalet och med 5,8 procent för helåret. Rörelsemarginalen för kvartalet landade på 4,2 (-3,6) procent och 5,6 (2,0) procent för helåret. Orderingången ökade under kvartalet för att innan ha påverkats starkt av Covid-19. Länk.

Developers Bay växte med 4 procent för sista kvartalet respektive 23 procent under helåret 2020. Rörelsemarginal för helåret landade på 1,4 procent. Bolaget har kontor i Stockholm, Göteborg och sedan hösten finns de även i Malmö. Länk.

Capgemini växte med 12,2 procent under 2020. Tillväxten beror främst på uppköpet av Altran. Den organiska tillväxten blev -3,2 procent. Rörelsemarginalen landade på 12,3 (11,9) procent. Länk.

Förvärv/Etableringar/Neddragningar

Sigma IT och Sigma Resources bildar nu Nexer med visionen Promising future. Bolaget har 1500 medarbetare i nio länder och omsätter 2 miljarder. Till 2025 är målet att omsätta 5 miljarder. Länk.

Nexer tar även in en ny långsiktig ägare i Inbox Capital med 10,3 procent av aktierna. Inbox Capital köper också 0,7 procent av aktierna i Poolia från Danir. Totalt består Danir Gruppen av 8000 inom bolagen Sigma, Nexer, Asociety samt Poolia. Länk.

Sigma Technology Group startar ett nytt företag i Oslo. Christopher Carey utses till vd för Sigma Technology Norway och har över 20 års erfarenhet inom konsultverksamheten, varav åtta år som vd för Poolias och Uniflexs verksamheter i Norge. Dan Børge Høvik blir vice vd med över 18 års erfarenhet av offshore olje- och gasbranschen. Länk.

Norvestors bolagsgrupp The North Alliance lanserar det nya bolaget NoA Ignite genom sammanslagning av sina nordeuropeiska e-handels- och digitalbyråer. Det nya bolaget kommer ha över 350 anställda och en omsättning på cirka en halv miljard kronor. Länk.

Sigma Technology Mid erbjuder in-housetjänster från Jönköping under ledning av affärsområdeschefen Mattias Gudasic. Länk.

Techtal Group, Daria Rozanski och Charlotte Grip startar Techstars of Sweden, med målet att bli Sveriges främsta agentur för unga talanger inom Tech. Länk.

Medarbetare

System Verification presenterar Michaela Wigelius som ny Account Manager för verksamheten i Göteborg. Michaela har en bakgrund inom försäljning av it-säkerhet. Länk.

Experis stärker sin organisation med Johan Rudqvist i rollen som Solution Manager. Johan har mångårig erfarenhet av affärsövergripande frågor.

Logic IT meddelar att Magnus Eriksson, tidigare en av grundarna samt vd för JML-system, går in som ny delägare och styrelseledamot i bolaget. Länk.

Pedab välkomnar Karin Fröberg som ny Sverigechef. Hon var tidigare Head of Core Sales för området Data & Analytics med ansvar för den internationella marknaden. Länk.

Euvic rekryterar den seniora affärsutvecklaren Erik Kullander med en bakgrund inom affärsutveckling, coaching och försäljning.  Under tio år var han en del av den inre kretsen hos Internetoperatören Bahnhof. Länk.

Prevas stärker satsningen inom Life Science genom att tillsätta en Life Science Director. Robert Tönhardt utnämns till den nya rollen. Han har en lång bakgrund inom bolaget och en gedigen erfarenhet från Life Science, där han har ansvarat för leverans av helhetslösningar till kunder. Länk.

Partnerskap/Samarbeten

Semcon blir partner i ett nytt Vinnova-finansierat forskningsprojekt som ska ta fram analysmetoder och arbetsprocesser för kontinuerlig utveckling av säkra uppkopplade samt automatiserade fordon. Länk.

Utmärkelser/Certifieringar

Time People Group och samtliga dotterbolag blir certifierade i ISO 9001 kvalitetsledning samt 14001 miljöledningssystem. Länk.

TietoEVRY prisas av undersöknings- och actionplattformen Brilliant Future för bäst kundservice i branschen inom finansiella tjänster. Brilliant Future är dotterbolag till Wise Group och utmärkelsen baseras på data från 135 svenska företag. Länk.

AFRY tilldelas EWB Award av den svenska stiftelsen Entreprenörer Utan Gränser för hållbart entreprenörskap. Länk.

Avtal/Uppdrag

Norconsult har av Trafikverket fått i uppdrag att projektera om gångfållan över järnvägen till en helbomsanläggning vid plankorsningen Etikettsfabriken utmed Älvsborgsbanan i Borås. Länk.

Tyréns har ansvarat för bygghandlingar för en totalentreprenad och projekterat motorvägen mellan Bälinge och Vårgårda strax norr om Alingsås. Länk.

Etteplan ingår tvåårigt avtal med FläktGroup gällande teknisk dokumentation. Länk.

Structor Installationsteknik utför en energikartläggning för fastigheter inom SPP Fastigheters bestånd. I uppdraget ingår att ta fram handlingsplaner som påvisar hållbara investeringar, samt förvaltning av fastigheterna ur energisynpunkt. Länk.

Omniarch har i rollen som operativt och strategiskt stöd utvecklat Nordiska Kompaniets e-handelsplattform . Länk.

Sweco agerar rådgivare när H2 Green Steel bygger fossilfri ståltillverkning i Norrbotten. Länk.

Rejlers Norge vinner infrastrukturprojekt för Bane NOR. Arbetet omfattar framtagning av systemhandlingar gällande ökad elförsörjning med autotransformatorsystem på järnvägssträckan Drammen-Sandvika i Norge. Länk.

Experis tecknar ramavtal med Region Jönköpings Län avseende leverans av konsulter inom Strategi och ledning, Applikation och server, Kommunikation, Arbetsplatstjänster och support samt IT-säkerhet. Länk.

Capgemini ingår ett nytt ramavtal med Försvarsmakten. Denna gång omfattar det SAP- och HR-tjänster. Länk.

Tyréns har av stadsbyggnadskontoret fått i uppdrag att projektleda planarbetet för stadsutvecklingsprojektet Culture Casbah. Länk.

C.A.G Datastöd levererar it-tjänster till det fristående fondbolaget Cliens Kapitalförvaltning. Länk.

Keylinx tilldelas ramavtal för it-konsulttjänster inom systemutveckling för Region Jönköpings län. Länk.

Norconsult framtidssäkrar den svenska spånskivetillverkaren Byggelit genom att ge nytt liv till fabrikens kapsåg. Länk.

Övrigt

TietoEVRY Norge utsattes av en ransomware-attack tidigare under veckan. Som en förebyggande åtgärd stängdes den berörda infrastrukturen och tillhörande tjänster av. Händelsen är nu polisanmäld. Länk.

Nu molnrustas som aldrig förr på Cygate – eller är det hos Telia? Cygates vd Fredrik Sidmar intervjuas av idg. Länk.

Konsultbolag straffas av Region Skåne efter att anställd tagit bygghandlingar utan lov.Länk.

Kan konsultseniorer vara lösningen på it-kompetensbristen? Intressant läsning på idg (Registrering krävs). Länk.

För effektivare bemanning och satsar vi mer på resursplanering. Cygate väljer Cinode för effektivare Skills Management. Länk

Har du vänner och kollegor som också bör läsa detta brev? Tipsa gärna genom denna länk;
http://www.cinode.com/veckans-konsultnyheter/2021-8/

Med vänliga hälsningar

Mattias Loxi
mattias.loxi@cinode.com
Medgrundare Cinode – Marknad/Sälj.
Nyfiken på Cinode? Maila mig så bokar vi in ett möte!

Bli gärna vän med mig på Linkedin!
https://se.linkedin.com/in/mattiasloxi

Cinode finns även på Instagram – följ oss så ser du hur vi har det!

Har du nyhetstips, vill gästblogga eller veta mer om Cinode? Kontakta mig!

Cygate väljer Cinode för effektivare Skills Management

Cygate och Telia Professional Services implementerar Cinode för hantering av kompetenser, CV:n och matchning av efterfrågade skills mot tillgängliga medarbetare. Länk.

Sigma IT blir Nexer

Klassiska Sigma IT med 1500 medarbetare byter nu varumärke till Nexer. Vi kontaktade vd Lars Kry för att höra mer om vad som ligger bakom bytet och hur de ser på bolagets fortsatta utveckling. Länk.


Guide – 77 viktiga tips om kompetensförsörjning

Ladda ner!

Få fler uppdrag – Bli en del av Cinode Partner Network! Gratis!

Presentera er kostnadsfritt i Cinode Partner Network för att ta del av publika och privata förfrågningar. Logga in i Cinode eller Registrera er kostnadsfritt.

Tidigare nyhetsbrev

Konsultnyheter vecka 8 – Sigma IT bildar…

Konsultnyheter vecka 7 – Minskad omsättning men starkare marginal

Konsultnyheter vecka 6 – ”Blev inte så nattsvart som vi trodde.”

Konsultnyheter vecka 5 – 2363 kronor i timmen för konsultuppdrag på Skolplattformen.

Konsultnyheter vecka 4 – Så mycket väntas it-tjänster öka under 2021

Konsultnyheter vecka 3 – Konsultbolaget som gör omvänd vinstvarning.

Konsultnyheter vecka 2 – Altor miljardsatsar med nya QNTM

Konsultnyheter vecka 1 – Konsultåret 2020 sammanfattat i tolv topp-5 listor

2020

Konsultnyheter vecka 51 – Samtliga förvärv i konsultbranschen sedan 2017!

Konsultnyheter vecka 50 – Knightec, C.A.G, WSP och Fellowmind fortsätter att förvärva.

Konsultnyheter vecka 49 – Seavus och Geosigma förvärvas

Konsultnyheter vecka 48 – Så mycket backade de börsnoterade konsultbolagen under Q3

Konsultnyheter vecka 47 – Han tar över vd-rollen på HiQ.

Konsultnyheter vecka 46 – Konsultbolaget som är Sveriges Mest Rekommenderade Arbetsgivare.

Konsultnyheter vecka 45 – Så många får lämna IBM Sverige.

Konsultnyheter vecka 44 – Så går det för TietoEvry, Etteplan, Enfo och Avensia.

Konsultnyheter vecka 43 – Konsultbolagen som förvärvar Tritech, Deva Mecaneyes, Filo Process samt Creuna

Konsultnyheter vecka 42 – De mest populära arbetsgivarna inom konsultbranschen.

Konsultnyheter vecka 41 – Konsultkollen 2020 är här! Så gick det för konsultbolagen.

Konsultnyheter vecka 40 – Konsultbolaget som startar fem nya dotterbolag.

Konsultnyheter vecka 39 – Storägarna accepterar budet på HiQ

Konsultnyheter vecka 38 – Dynabyte förvärvas och HiQ rekommenderar reviderat bud

Konsultnyheter vecka 37 – Svenska konsultbolagen som är Europas bästa arbetsplatser.

Konsultnyheter vecka 36 – Så gick det för konsultbolagen under Q2.

Konsultnyheter vecka 35 – Budet på HiQ – så mycket är det värt.

Konsultnyheter vecka 34 – Konsultbolag börsnoteras – så mycket blir värderingen

Konsultnyheter vecka 28 till 33 – Konsultbolagen överraskar – sommarens alla konsultnyheter.

Konsultnyheter vecka 27 – Förvärv och nya kontor – konsultbolagen satsar framåt igen

Konsultnyheter vecka 26 – tretton37 får nya ägare och satsar på miljarden

Konsultnyheter vecka 25 – The future of work in Europe

Konsultnyheter vecka 24 – TietoEVRY tar över konsulter från IBM. Och tvärtom.

Konsultnyheter vecka 23 – Så lyckas du med offentliga upphandlingar

Konsultnyheter vecka 22 – Konsultföretagen långt efter inom digitalisering

Konsultnyheter vecka 21 – Lugnet före stormen i konsultbranschen?

Konsultnyheter vecka 20 – Konsultbolagen med flest kvinnor

Konsultnyheter vecka 19 – Så många konsulter får gå från H&M.

Konsultnyheter vecka 18 – Partner Network och etablering i Finland.

Konsultnyheter vecka 17 – Konsultbolagen som är Sveriges Bästa Arbetsplatser 2020.

Konsultnyheter vecka 16 – Låt inte corona stoppa innovationen i Sverige.

Konsultnyheter vecka 15 – Goda Corona-initiativ

Konsultnyheter vecka 14 – Permitteringar i konsultbranschen på grund av Covid-19.

Konsultnyheter vecka 13 – Covid-19 – så mycket tros konsultbranschen tappa.

Konsultnyheter vecka 12 – Corona-viruset börjar påverka konsultbranschen.

Konsultnyheter vecka 11 – Åtgärder under coronatider för konsultorganisationer.

Konsultnyheter vecka 10 – Tillväxten i konsultbranschen bromsas in markant.

Konsultnyheter vecka 9 – Bolaget som förvärvar Nethouse

Konsultnyheter vecka 8 – Prognosen för it-tjänster 2020 revideras upp

Konsultnyheter vecka 7 – Ökning av lediga konsulter och färre förfrågningar

Konsultnyheter vecka 6 – Så gick det för Afry, Rejlers, Semcon, Knowit och Combitech.

Konsultnyheter vecka 5 – ”Vi har aldrig tjänat så här mycket pengar.”

Konsultnyheter vecka 4 – De går över till fyradagars arbetsvecka.

Konsultnyheter vecka 3 – Konsultbolaget som rekryterar TV4-profil och de är världens största konsultbolag

Konsultnyheter vecka 52 till vecka 2 2020 – Konsultåret 2019 sammanfattat!

2019

Konsultnyheter vecka 51 – Cinode tar in investering från blq invest och konsultbolagen som har nöjdast kunder

Konsultnyheter vecka 50 – Fortsatt stark tillväxt i konsultbranschen

Konsultnyheter vecka 49 – Riskkapitalbolag samlar konsultföretag i ny företagsgrupp

Konsultnyheter vecka 48 – It-konsultbolagen tror på lägre priser nästa år

Konsultnyheter vecka 47 – Nästa konsultbolag på börsen?

Konsultnyheter vecka 46 – Konsultbolagen som växte mest under Q3

Konsultnyheter vecka 45 – Årets vd och Sveriges bästa rekryterare utsedda

Konsultnyheter vecka 44 – ÅF ser osäkrare marknad och fortsätter med kostnadsprogram

Konsultnyheter vecka 43 – Så gick det för Knowit, HiQ, Tieto, Rejlers, Semcon, Sweco, Ework med flera under Q3

Konsultnyheter vecka 42 – Insiderhärva i Acando vid budet från CGI.

Konsultnyheter vecka 41 – Så var tillväxten bland konsultbolagen och konsultföretagen som hamnar på gröna listan.

Konsultnyheter vecka 40 – Konsultbolagen som placerar sig i topp på Karriärbarometern.

Konsultnyheter vecka 39 – CGI Sverige gör nedskärningar och 6000 prenumeranter!

Konsultnyheter vecka 38 – Konsultbolaget som vinstvarnar och byter vd

Konsultnyheter vecka 37 – Konsultbolaget som förbereder börsnotering

Konsultnyheter vecka 36 – Oförändrade timpriser inom it-konsultsektorn

Konsultnyheter vecka 35 – Konsultfesten är över – tuffare konkurrens väntar.

Konsultnyheter vecka 34 – ”Svagare marknad inom offentlig sektor”

Konsultnyheter vecka 33 – Så mycket växte Etteplan, Consid, C.A.G och DevPort

Konsultnyheter vecka 27 till 32 – Fler tecken på avmattning i konsultbranschen.

Konsultnyheter vecka 26 – Capgemini förvärvar Altran – och konsultbolaget som varslar 250 tjänster

Konsultnyheter vecka 25 – Tietoevry – störst i Sverige och Norden

Konsultnyheter vecka 24 – Konsultbolagen som förvärvar Devex Mekatronik och Engvall Security

Konsultnyheter vecka 23 – Svenska konsultbolagen som är utsedda till Europas Bästa Arbetsplatser

Konsultnyheter vecka 22 – 60 konsulter får gå efter sammanslagningen av…

Konsultnyheter vecka 21 – Volvo Cars görs sig av med 500 konsulter samt andelen kvinnor i svenska konsultbolag

Konsultnyheter vecka 20 – Så mycket ökar de svenska it-konsultpriserna under 2019

Konsultnyheter vecka 19 – ”Flera hundra konsulter får sluta på…”

Konsultnyheter vecka 18 – Konsultbolaget som är finalist till årets marknadsavdelning

Konsultnyheter vecka 17- ”Konsultmarknaden mer osäker” och Volvo Cars skär i konsultarvodena

Konsultnyheter vecka 16 – Acando avnoteras och byter vd

Konsultnyheter vecka 15 – Så många försvinner från Tieto

Konsultnyheter vecka 14 – Lönegapet mellan kvinnor och män nästan borta

Konsultnyheter vecka 13 – Konsultbolagen som är Sveriges Bästa Arbetsplatser

Konsultnyheter vecka 12 – Konsultbolagen som är populärast bland studenterna

Konsultnyheter vecka 11 – Bolaget som lägger bud på Acando

Konsultnyheter vecka 10 – Så gick det för konsultbolagen under 2018

Konsultnyheter vecka 9 – De är nya ägare till Cybercom, Conscia och Data Ductus

Konsultnyheter vecka 8 – Hur motverkar vi kompetensbristen?

Konsultnyheter vecka 7 – Så mycket växte Evry, Atea, Combitech, Sweco, Empir, Capacent, Castra och eWork – med flera

Konsultnyheter vecka 6 – Rapporter, rapporter, rapporter och bolaget som sjösätter besparingsprograme

Konsultnyheter vecka 5 – The seven habits of highly effective professional firms

Konsultnyheter vecka 4 – Så mycket växte konsultmarknaden inom digital transformation

Konsultnyheter vecka 3 – Konsultbolaget som polisanmälts efter läcka

Konsultnyheter vecka 2 – Trenderna inom konsultbranschen 2019

Konsultnyheter vecka 1 – Vad hände under konsultåret 2018?

2018

Konsultnyheter vecka 50 – ÅF + Pöyry = Sant

Konsultnyheter vecka 49 – Bästa konsultleverantörerna 2018

Konsultnyheter vecka 48 – Fyra spännande förvärv

Konsultnyheter vecka 47 – Konsultpodden – äntligen en podd för alla oss i konsultbranschen

Konsultnyheter vecka 46 – Så mycket väntas it-tjänster växa under 2019

Konsultnyheter vecka 45 – Konsultbolaget som är Sveriges bästa arbetsgivare

Konsultnyheter vecka 44 – Var i Maslows behovspyramid hamnar ditt konsultbolag?

Konsultnyheter vecka 43 – Saab sparkar ut 550 konsulter

Konsultnyheter vecka 42 – I framtidens konsultbolag är alla säljare

Konsultnyheter vecka 41 – Konsult-vd:arna som är nominerade till Årets VD

Konsultnyheter vecka 40 – ”Dags att ifrågasätta konsulternas trams”

Konsultnyheter vecka 39 -Det nya sättet att köpa IT

Konsultnyheter vecka 38 -Hur ökar du kundupplevelsen i ditt konsultbolag?

Konsultnyheter vecka 37 -Konsultkollen 2018 – stark tillväxt men lägre marginal.

Konsultnyheter vecka 36 – Infographic – så gick det för konsultbranschen första halvåret 2018

Konsultnyheter vecka 35 – It’s time to fix consulting’s broken talent pyramid

Konsultnyheter vecka 34 – ”Man ska inte kunna köpa ramavtal”

Konsultnyheter vecka 33 – Brister i statlig upphandling av konsulter

Konsultnyheter vecka 32 – Senaste trenderna i konsultbranschen

Konsultnyheter vecka 27 till 31 – Alla sommarens konsultnyheter

Konsultnyheter vecka 26 – Konsultbolagen som är populärast bland studenterna

Konsultnyheter vecka 25 – Konsultbolaget som ska anställa 330 medarbetare i år

Konsultnyheter vecka 24 – Konsultbolagen som är Europas bästa arbetsplatser

Konsultnyheter vecka 23 – Nya förvärv inom teknikkonsultbranschen

Konsultnyheter vecka 22 – Konsultbolaget som har nyanställt 125 medarbetare sedan årsskifte

Konsultnyheter vecka 21 – Q1- tillväxten fortsätter men med ökad variation mellan bolagen.

Konsultnyheter vecka 20 – Svag tillväxt för databranschen i Stockholm

Konsultnyheter vecka 19 – Stark tillväxt för Acando, B3IT och Sweco

Konsultnyheter vecka 18 – Bolaget som förvärvar Konsultbolag1

Konsultnyheter vecka 17 – Så mycket har timarvodet ökat

Konsultnyheter vecka 16 – Sigma och Tieto fortsätter att förvärva 

Konsultnyheter vecka 15 – Bolaget som köper upp Findwise

Konsultnyheter vecka 14 – ”Varför går inte lönerna upp?”

Konsultnyheter vecka 13 – Konsultbolagen som är Sveriges bästa arbetsplatser.

Konsultnyheter vecka 12 – Personalomsättningen i konsultbranschen är på toppnivå

Konsultnyheter vecka 11 – Så mycket växer marknaden för IoT, AI och Blockchain.

Konsultnyheter vecka 10 – Så gick det för de börsnoterade konsultbolagen 2017

Konsultnyheter vecka 9 – When price is no longer a differentiator

Konsultnyheter vecka 8 – Så mycket växer Sigma, B3IT, Softronic, Capacent med flera 

Konsultnyheter vecka 7 – ”Den starkaste marknad jag har upplevt” 

Konsultnyheter vecka 6 – Så går det för Tieto, Knowit, Acando, ÅF, Semcon och Prevas med flera.

Konsultnyheter vecka 5 – Konsultbolagen som arbetar med content marketing

Konsultnyheter vecka 4 – Miljonskadestånd för konsultbolag vid bristande backup

Konsultnyheter vecka 3 – Hur mycket kostar talang?

Konsultnyheter vecka 2 – Krav på 1,6 miljarder i omsättning för att vara med i Skatteverkets konsultupphandling

Konsultnyheter vecka 1 – Vad hände konsultåret 2017?

2017

Konsultnyheter vecka 50 – Bolaget som förvärvar MER Consulting

Konsultnyheter vecka 49 – Metoo: Konsult-vd sparkad efter konferensresa.

Konsultnyheter vecka 48 – iStone köps upp

Konsultnyheter vecka 47 – Växtvärk i konsultbranschen?

Konsultnyheter vecka 46 – Så mycket väntas it-tjänsterna växa under 2018.

Konsultnyheter vecka 45 – Konsultbolagen som är Sveriges bästa arbetsplatser.

Konsultnyheter vecka 44 – Höjda arvoden och fortsatt hög debiteringsgrad.

Konsultnyheter vecka 43 – Avega köps upp och 2000 konsulter försvinner från Nordea.

Konsultnyheter vecka 42 – inUse uppköpt.

Konsultnyheter vecka 41 – Så höga är konsultpriserna inom GDPR.

Konsultnyheter vecka 40 – De bästa konsultbolagen att arbeta för i världen.

Konsultnyheter vecka 39 – Arbetsförmedlingen säger upp konsulter

Konsultnyheter vecka 38 – 100 medarbetare från Volvo IT får gå – erbjuds 50 000 kr i sign-on från konsultbolag.

Konsultnyheter vecka 37 – Lagkänsla bygger den bästa arbetsplatsen

Konsultnyheter vecka 36 – What’s a robot’s daily rate?

Konsultnyheter vecka 35 – Konsultbolagen som har nöjdast kunder

4Konsultnyheter vecka 34 – Så mycket växer it-konsulttjänsterna under 2017.

Konsultnyheter vecka 33 – 4 av 5 svenska konsultbolag växte under förra året

Konsultnyheter vecka 32 – Vad är syftet med ditt konsultbolag?

Konsultnyheter vecka 27 – 31 – Alla konsultnyheter från sommaren.

Konsultnyheter vecka 26 – Kentor köps upp

Konsultnyheter vecka 25 – How to recruit like a marketer

Konsultnyheter vecka 24 – Assistera köps upp

Konsultnyheter vecka 23 – Svenska konsultbolaget som är Europas bästa arbetsplats

Konsultnyheter vecka 22 – Svenska teknikkonsultmarknaden starkast i Europa

Konsultnyheter vecka 21 – Konsultpriserna ökar! Andelen kvinnor i svenska konsultbolag

Konsultnyheter vecka 20 – Q1 2017 – konsultbranschen på högvarv (Infographic).

Konsultnyheter vecka 19 – Rapportflod och förvärv i Göteborg

Konsultnyheter vecka 18 – Is your current job the end of the line?

Konsultnyheter vecka 17 – Q1-rapporterna är här – högtryck i konsultbranschen

Konsultnyheter vecka 16 – Hälften av den indiska arbetskraften inom it-tjänster kommer snart att vara irrelevant.

Konsultnyheter vecka 15 – Strategi när det finansiella kapitalet inte längre är företagens mest värdefulla tillgång

Konsultnyheter vecka 14 – Hur skapar vi en fantastisk arbetsplats?

Konsultnyheter vecka 13 – Konsultbolagen som är Sveriges Bästa Arbetsplats 2017

Konsultnyheter vecka 12 – Konsultpriserna och lönerna stiger i snabb takt

Konsultnyheter vecka 11 – Konsultbolagen som är mest attraktiva bland studenterna

Konsultnyheter vecka 10 – 400 konsulter tvingas lämna Volvo Cars

Konsultnyheter vecka 9 – Infographic – Så gick det för konsultbranschen 2016

Konsultnyheter vecka 8 -Så mycket av it-konsultmarknaden hanteras av konsultmäklare

Konsultnyheter vecka 7 -Internet of Things skapar kaos i konsultbranschen

Konsultnyheter vecka 6 – 3 utmaningar du MÅSTE ha koll på för att lyckas med tillväxten i ditt konsultföretag

Konsultnyheter vecka 5 – Arbetsförmedlingen förlorade mål mot konsultföretag – värt 40 MSEK

Konsultnyheter vecka 4 – Så blir du en framgångsrik it-konsult

Konsultnyheter vecka 3 – Nya riktlinjer för mellanhänder vid offentlig upphandling.

Konsultnyheter vecka 2 – Höjer ni era konsultpriser under 2017?

Konsultnyheter vecka 1 – Vad hände egentligen under konsultåret 2016?

2016

Konsultnyheter vecka 50 – Konsult-vd:arna som har högst lön i Sverige

Konsultnyheter vecka 49 – Dämpad optimism i it-konsultbranschen, eller?

Konsultnyheter vecka 48 – Rangordning förstör konsultbranschen

Konsultnyheter vecka 47 – Rekryteringen är en ständig kamp

Konsultnyheter vecka 46 – Konsult-vd:arna som korats till årets vd

Konsultnyheter vecka 45 – Konsultbolaget som blev vald till Sveriges bästa arbetsgivare

Konsultnyheter vecka 44 – It-konsulterna blir frånåkta…

Konsultnyheter vecka 43 – Konsultledarna som kan bli årets vd

Konsultnyheter vecka 42 – Mycket stark konsultmarknad

Konsultnyheter vecka 41 – Enkronaskonsulterna är tillbaka

Konsultnyheter vecka 40 – Är konsultföretagen för trygga?

Konsultnyheter vecka 39 – Konsultpriserna stiger!

Konsultnyheter vecka 38 -Konsulten som tvingas ur landet

Konsultnyheter vecka 37 -How to Build a Business That Lasts 100 Years

Konsultnyheter vecka 36 – Över 75 procent av konsultbolagen växte förra året

Konsultnyheter vecka 35 – Fokusera på medarbetarnas styrkor eller förbättra det som kan bättras?

Konsultnyheter vecka 34 – Världens bästa konsultbolag att arbeta för

Konsultnyheter vecka 33 – Konsultbolaget som inför obligatorisk träningstimme på arbetstid

Konsultnyheter vecka 32 – Konsultbrist hämmar byggande

Konsultnyheter vecka 31 – Growth Strategy for Professional Services Firms

Konsultnyheter vecka 26 till 30 – Alla förvärv, rapporter, avtal med mera i konsultbranschen

Konsultnyheter vecka 25 – Hetaste it-kompetenserna 2016

Konsultnyheter vecka 24 – Konsultbolagen som har bäst kundnöjdhet

Konsultnyheter vecka 23 – Agera snabbare och smartare genom att koppla samman sälj med leverans och kompetenser

Konsultnyheter vecka 22 – Vad styr prissättningen av konsulttjänster?

Konsultnyheter vecka 21 – Så arbetar två av de mest framgångsrika konsultbolagen

Konsultnyheter vecka 20 – Konsultbolagen som är populärast bland studenterna

Konsultnyheter vecka 19 – Hög efterfrågan och stark tillväxt för konsultbolagen

Konsultnyheter vecka 18 – Stora konsultmäklare eller kvalitet?

Konsultnyheter vecka 17 – De tror det är kodschimpanser som försvinner

Konsultnyheter vecka 16 – Hög beläggningsgrad i Sverige och få antal sökande per uppdrag.

Konsultnyheter vecka 15 – Absurd förlikning för konsultbolag

Konsultnyheter vecka 14 – Konsultbolagen som fostrar flest konsult-vd:ar

Konsultnyheter vecka 13 – Vad gör alla managmentkonsulter varje dag?

Konsultnyheter vecka 12 – Högre timpriser för konsulter

Konsultnyheter vecka 11 – Konsultbolagen som är Sveriges bästa arbetsgivare

Konsultnyheter vecka 10 – Vad gör du för att få fler kvinnor till konsultbranschen?

Konsultnyheter vecka 09 – ”Mina 5 viktigaste insikter som konsultchef”

Konsultnyheter vecka 08

Konsultnyheter vecka 07

Konsultnyheter vecka 06

Konsultnyheter vecka 05

Konsultnyheter vecka 04

Konsultnyheter vecka 03

Konsultnyheter vecka 02

2015

Konsultnyheter vecka 50

Konsultnyheter vecka 49

Konsultnyheter vecka 48

Konsultnyheter vecka 47

Konsultnyheter vecka 46

Konsultnyheter vecka 45

Konsultnyheter vecka 44

Konsultnyheter vecka 43

Konsultnyheter vecka 42

Konsultnyheter vecka 41

Konsultnyheter vecka 40

Konsultnyheter vecka 39

Konsultnyheter vecka 38

Konsultnyheter vecka 37

Konsultnyheter vecka 36

Konsultnyheter vecka 35

Konsultnyheter vecka 34

Konsultnyheter vecka 33

Konsultnyheter vecka 25-32

Konsultnyheter vecka 24

Konsultnyheter vecka 23

Konsultnyheter vecka 22

Konsultnyheter vecka 21

Konsultnyheter vecka 20

Konsultnyheter vecka 19

Konsultnyheter vecka 18

Konsultnyheter vecka 17

Konsultnyheter vecka 16

Konsultnyheter vecka 15

Konsultnyheter vecka 14

Konsultnyheter vecka 13

Konsultnyheter vecka 12

Konsultnyheter vecka 11

Konsultnyheter vecka 10

Konsultnyheter vecka 9

Konsultnyheter vecka 8

Konsultnyheter vecka 7

Konsultnyheter vecka 6

Konsultnyheter vecka 5

Konsultnyheter vecka 4

Konsultnyheter vecka 3

Konsultnyheter vecka 2

2014

Konsultnyheter vecka 51

Konsultnyheter vecka 50

Konsultnyheter vecka 49

Konsultnyheter vecka 48

Konsultnyheter vecka 47

Konsultnyheter vecka 46

Konsultnyheter vecka 45

Konsultnyheter vecka 44

Konsultnyheter vecka 43

Konsultnyheter vecka 42

Konsultnyheter vecka 41

Konsultnyheter vecka 40

Konsultnyheter vecka 39

Konsultnyheter vecka 38

Konsultnyheter vecka 37

Konsultnyheter vecka 36

Konsultnyheter vecka 35

Konsultnyheter vecka 34

Konsultnyheter vecka 33

Konsultnyheter vecka 32

Konsultnyheter vecka 24-31

Konsultnyheter vecka 23

Konsultnyheter vecka 22

Konsultnyheter vecka 21

Konsultnyheter vecka 20

Konsultnyheter vecka 19

Konsultnyheter vecka 18

Konsultnyheter vecka 17

Konsultnyheter vecka 16

Konsultnyheter vecka 15

Konsultnyheter vecka 14

Konsultnyheter vecka 13

Konsultnyheter vecka 12

Konsultnyheter vecka 11

Konsultnyheter vecka 10

Konsultnyheter vecka 9

Konsultnyheter vecka 8

Konsultnyheter vecka 7

Konsultnyheter vecka 6

Konsultnyheter vecka 5

Konsultnyheter vecka 4

Konsultnyheter vecka 3

2013

Konsultnyheter vecka 50

Konsultnyheter vecka 49

Konsultnyheter vecka 48

Konsultnyheter vecka 47

Konsultnyheter vecka 46

Konsultnyheter vecka 45

Konsultnyheter vecka 44

Konsultnyheter vecka 43

Konsultnyheter vecka 42

Konsultnyheter vecka 41

Konsultnyheter vecka 40

Konsultnyheter vecka 39

Konsultnyheter vecka 38

Konsultnyheter vecka 37

Konsultnyheter vecka 36

Konsultnyheter vecka 35

Konsultnyheter vecka 34

Konsultnyheter vecka 33