Följ med på vår resa!

Karriär

Följ med på vår resa!

Kontakta oss

Vårt uppdrag är att göra det möjligt för företag och människor att koppla ihop sina kompetenser. Följ med på vår resa för att skapa den ledande plattformen inom Skills Management!

Vi växer!

Var en del av en spännande scale-up-resa hos en riktig Saas inom Competence tech. Utmanande mål kombineras med flexibilitet och individuell utveckling. Vi gillar att göra skillnad och ha kul!

Cinodes kultur kännetecknas av öppenhet och kombinerar lagarbete med självständighet, insikter och thought leadership. Vi är inte rädda för att testa nya sätt och firar gärna när vi lyckas!

Skapa fantastiska tjänster som kunderna älskar.

Cinode förändrar och förbättrar det dagliga arbetet för alla som arbetar med skills. Vi gör det med passion, engagemang och sinne för detaljer. Vi vill arbeta med människor som gör detsamma.

Är du nyfiken på den senaste tekniken? Då har du kommit helt rätt, vi tillämpar gärna nya tekniska lösningar. Emellanåt frångår vi det dagliga arbetet för att tillsammans spåna på nya idéer och tjänster.

Varje vecka innebär nya utmaningar och det är vår uppgift att möta dem.

Det är roligt!

Vi drivs av att ständigt förbättra oss själva. Vi tror på styrkan i att ha gemensam inblick i alla företagets delar.

Som ett vinnande och sammansvetsat team genomför vi roliga aktiviteter och konferenser, med fokus på teamkänsla och gemenskap. Hos oss har du kul!

Rätt person får alltid plats hos oss.

Just nu söker vi
-> Account Executive
-> Online Sales
-> DevOps

Vision

The world’s best teams are created and connected by Cinode.

Why join Cinode?

Cinode’s platform is already being used by ten thousands talents with users in over 20 countries. We continue growing at a rapid pace. Join Cinode’s journey on our mission to enable companies and people to connect their skills wherever they’re found!

Rätt person får alltid plats hos oss.

Just nu letar vi i första hand efter Account Executives, Junior Sales Specialists samt fler utvecklare!

Är det du? Välkommen med din ansökan.