Följ med på vår resa!

Karriär

Följ med på vår resa!

Kontakta oss

Vårt uppdrag är att göra det möjligt för företag och människor att koppla ihop sina kompetenser. Följ med på vår resa för att skapa den ledande plattformen för konsultföretag

Vi växer!

Var en del av en spännande scale-up-resa hos en riktig Saas. Utmanande mål kombineras med flexibilitet och individuell utveckling. Vi gillar att göra skillnad och ha kul!

Cinodes kultur kännetecknas av öppenhet och kombinerar lagarbete med självständighet, insikter och thought leadership. Vi är inte rädda för att testa nya sätt och firar gärna när vi lyckas!

Skapa fantastiska tjänster som kunderna älskar.

Cinode förändrar och förbättrar det dagliga arbetet för alla som arbetar med skills. Vi gör det med passion, engagemang och sinne för detaljer. Vi vill arbeta med människor som gör detsamma.

Är du nyfiken på den senaste tekniken? Då har du kommit helt rätt, vi tillämpar gärna nya tekniska lösningar. Emellanåt frångår vi det dagliga arbetet för att tillsammans spåna på nya idéer och tjänster.

Varje vecka innebär nya utmaningar och det är vår uppgift att möta dem.

Det är roligt!

Vi drivs av att ständigt förbättra oss själva. Vi tror på styrkan i att ha gemensam inblick i alla företagets delar.

Som ett vinnande och sammansvetsat team genomför vi roliga aktiviteter och konferenser, med fokus på teamkänsla och gemenskap. Hos oss har du kul!

Öppen ansökan

Inga öppna positioner just nu.

Vision

"The world’s best teams are created and connected by Cinode."

Varför Cinode?

Cinode är en snabbt växande Saas-plattform med tiotusentals användare i över 20 länder. Målet är att ha en miljon användare i plattformen till år 2025.

Vi lever som vi lär; utveckling och transparens på kollektiv-och individuell nivå är A och O för att lyckas. Vi söker dig som motiveras av att lära dig nya saker och ser möjligheter istället för hinder.

Vi ser ett stort värde i att alla anställda får vara med och tycka till, spåna på idéer och bidra till utvecklingen av vår plattform. Den kollektiva kunskapen är det som kommer att driva oss framåt och hjälpa oss att uppnå våra mål.

Rätt person får alltid plats hos oss.
Attachment

Jag godkänner att mina personuppgifter behandlas i enlighet med Privacy Policy