Du är smart, driven och älskar utmaningar.

Vi gör det enklare och smartare att driva konsultföretag.

Det är roligt! Följ med oss.

Konsulter är hjältar som förtjänar de bästa verktygen.

Vi drivs av att ständigt förbättra oss själva och vår tjänst som hjälper konsultbolag att arbeta med sina talangers kompetenser, kunder och projekt. Vi tror på styrkan i att ha gemensam inblick i alla företagets delar.

Som ett vinnande och sammansvetsat team genomför vi roliga aktiviteter och konferenser, med fokus på teamkänsla och gemenskap. Hos oss har du kul!

Skapa fantastiska tjänster som kunderna älskar.

Cinode vill förändra och förbättra det dagliga arbetet för konsulter och konsultföretag. Vi gör det med passion, engagemang och sinne för detaljer. Vi vill arbeta med människor som gör detsamma.

Är du nyfiken på den senaste tekniken? Då har du kommit helt rätt, vi tillämpar gärna nya tekniska lösningar. Emellanåt frångår vi det dagliga arbetet för att tillsammans spåna på nya idéer och tjänster.

Varje vecka innebär nya utmaningar och det är vår uppgift att möta dem. Vi gillar utmaningar. Gör du?

Nå din fulla potential.

Cinode är ett litet företag som har funnits sedan 2010. Som medarbetare har du stor möjlighet att påverka din, företagets och tjänstens utveckling. Vi ger dig stor frihet och eget ansvar.

Du får själv välja vilken telefon, dator och surfplatta du vill ha. Apple, Microsoft eller Samsung spelar ingen roll.

Vill du gå en ledarskapskurs eller åka till Google I/O i San Francisco blir vi lika glada som du. Vi vill att du utvecklas!

Där det magiska händer.

Kontoret är hjärtat i verksamheten. I fina luftiga lokaler, centralt beläget i Bonnierhuset skapar vi tillsammans vår kultur och magi.

Intresserad? Följ med på vår resa!

Rätt person får alltid plats hos oss.

Just nu letar vi i första hand efter säljare med erfarenhet av konsultbranschen samt fler utvecklare!

Är det du?

id, venenatis sed ipsum efficitur. dapibus sem, elit. Curabitur Lorem