Cinode fortsätter växa med ny digital marknadsförare

Cinode fortsätter att växa i snabb takt och fokus på den digitala marknadsföringen blir allt större. Denna vecka välkomnas Martina Kind som digital marknadsförare. Martina kommer närmast från rollen som Digital Operations Specialist på Reprise Digital. Hon har även arbetat på Nordic Tech House och har en utbildning från Hyper Island samt Berghs.

loxi

Cinode accelererar försäljningen med Lotta Berlin i Göteborg

Cinode, den marknadsledande Saas-plattformen inom kompetens och seamless sourcing, förstärker säljorganisationen med Lotta Berlin i Göteborg. Lotta har lång erfarenhet av konsultbranschen inom sälj, affärsutveckling samt partnerskap och blir en viktig del för den fortsatta tillväxten. Hon kommer närmast från HiQ och har tidigare erfarenhet från Sigma, A Society samt SwCG.

(mer…)

Säljaren är den nya konsulten

Konsultpodden startar höstsäsongen med Christian Strömqvist, som tar över Håkan Mildh Svenssons roll som operativa ledare på Berotec. Vi djupdyker i varför branschen ser ut som den gör och diskuterar konsultbranschens framtid.

(mer…)

Cygni slutar vara Sveriges Bästa Arbetsplats

När vi startade Cygni för fjorton år sedan var ansatsen att bygga den absolut bästa arbetsplatsen för en riktigt vass javautvecklare. Bolaget konfigurerades därför utifrån den premissen. Några år senare hade vi blivit drygt 40 anställda och tyckte att vi lyckats med ambitionen att bygga en arbetsplats där folk trivs, utvecklas och känner stolthet. Vi kontaktade därför Great Place To Work och undrade ödmjukt om de kunde verifiera det som vi själva nog tog för givet, att vi var Sveriges Bästa Arbetsplats.

(mer…)

Cinode växer med nya medarbetare

Cinode fortsätter att växa med nya kunder och fler medarbetare. Adiola Clarke, expert inom Customer Success Management, stärker teamet när hon under veckan började på bolaget. Adiola har tidigare arbetat med CSM på framgångsrika Saas-bolag såsom DPOrganizer, EFI samt Quinyx. Nedan lär vi känna Adiola lite mer.

(mer…)

De välkomnar en diversifierad rekryteringsprocess

I förra veckan gick Recommended by ut med ett pressmeddelande om att nästa rekrytering till bolaget ska ha fokus på mångfald. Därmed lanserade grundarna Tove Oldebäck och Mattias Jansson kampanjen Diversity recruitment.

Beslutet att nästa person bolaget anställer måste skilja sig från det nuvarande teamet i form av kön, etnicitet, bakgrund eller liknande togs för att säkerställa att de representerar en bredare massa och kan vara ett bättre stöd för sina kunder.

(mer…)

Fem operativa rekommendationer som stödjer genomförandet av din förvärvsstrategi

I ett tidigare blogginlägg beskrev masterstudenterna Oscar och Emil förvärvsstrategier inom konsultindustrin. Men en strategi är oanvändbar utan rätt utförande. Baserat på våra resultat från intervjuer med 34 personer aktiva inom konsultindustrin föreslår vi fem operativa rekommendationer för att hjälpa dig som förvärvar bolag att fatta bättre beslut och utveckla rätt processfunktioner.

(mer…)

Sveriges populäraste nyhetsbrev för konsulter

Gör som över 7000 konsulter och konsultchefer - prenumerera på Sveriges bästa nyhetsbrev om konsultbranschen. Varje söndag får du de viktigaste nyheterna, artiklarna och rapporterna om konsultbranschen.