Connecting a world of Skills

Kultur

Connecting a world of Skills

Kontakta oss

Transparens gentemot våra kunder och medarbetare utgör grunden i vår verksamhet. Vi har en öppen och levande företagskultur där personligt bemötande står i fokus. Varje kund är unik och det är vårt ansvar att hjälpa kunden att synliggöra och växa bolagets expertis.

I rollen som ”the good guys” vågar vi utmana branschen. Cinode hjälper er att stärka bolagets kunskap för att ni ska kunna stötta era kunder på bästa sätt.

Vi uppmuntrar och utmanar företag att bli mer transparenta i visualiseringen av sin expertis, såväl internt som externt. Det handlar om att ta kontroll över bolagets samlade kompetens och möjliggöra att rätt talang matchas mot rätt uppdrag.

Vi är orädda och tar oss an dessa utmaningar.

Together your way

Vi är ett team. Vi blandar frihet och kreativitet med en stor portion egenansvar. Du vet vad du vill uppnå och här har vi det kul när du delar med dig av dina tankar och visioner.

Cinode vill vara en möjliggöra för din personliga utveckling – vi arbetar inte fyrkantigt.

Shooting for the thought leader

Vi springer fort fram på kompetens-tech arena. Vi producerar Veckans konsultnyheter, videor, poddar, vi bloggar och skriver guider. Tillbaka får vi en grym energi, inspiration och insikter.

Transparensen kring kunskaper och lärdomar delas av hela teamet – det ger oss alla bränsle att positionera Cinode som bolaget med den gula ledartröjan.

Mostly sunny

Vi sätter höga mål. Vi firar våra segrar. Vi gillar att testa och klura ut nya lösningar. Vi gillar att testa och ta reda på nya lösningar. Ibland går det inte som planerat, vilket leder till mer insikter och nya möjligheter.

Vi är orädda och antar utmaningen.

Our mission

We Supercharge Consultancies with Key Business Insights, by unifying Sales, Delivery, and Skills into a Single Platform

Our vision

The world’s best teams are created and connected by Cinode.