Growth Strategy for Professional Services Firms

Konsultnyheter

Gör som över 7000 konsulter och konsultchefer - prenumerera på Sveriges bästa nyhetsbrev om konsultbranschen. Varje söndag får du de viktigaste nyheterna, artiklarna och rapporterna om konsultbranschen.

Konsultnyheter vecka 31 – 2016

Hej! Om förra veckans nyheter var extra lång är denna veckas utskick ovanligt kort. Nyhetstorka helt enkelt.

Vi tog emot många anmälningar i förra veckan till vårt frukostevent den 25:e augusti om de senaste trenderna i konsultbranschen, men vi har fortfarande platser kvar. Vi går igenom aktuella siffror och konsultpriser både på kort och lång sikt. Dessutom tar vi upp trender samt inspiration för hur ditt konsultbolag kan bli så attraktivt som möjligt. Läs mer och anmäl dig.

Hoppas vi ses! /Mattias Loxi

 

Rapporter

Sentensia, specialister inom verksamhetsutveckling, ökade sin rörelsemarginal till 12,2 (8,5) procent under det brutna räkenskapsåret 2015/2016. Omsättningen var i stort sett oförändrad 36,9 (37,2) MSEK.

 

Förvärv/Etableringar

NTT etablerar ett nytt globalt dotterbolag; NTT Security, som specialiserar sig inom it-säkerhet. Länk.

 

Övrigt

Why are McKinsey, BCG, and Bain considered the top consulting firms in the world? Intressanta svar på Quora. Länk.

Top 50 BPO Providers. Hfs har skapat en lista över de 50 största leverantörerna inom BPO (Business Process Outsourcing). Länk.

The Global Consulting Mergers & Acquisitions Report. Antalet förvärvade konsultbolag ökade betydligt bland it- och managementkonsultbolag. Medan antalet teknikkonsult- och HR-konsultaffärer var desto färre. Länk

The Future of Consultative Selling. Försäljningssektorn har genomgått stora förändringar de senaste åren. Vad fungerar i dagsläget och hur kommer försäljning se ut i framtiden? Länk.

Growth Strategy for Professional Services Firms. Är det dags att få ditt konsultbolag att växa? Här är input för att ta fram er tillväxtstrategi. Länk.

 

Har du vänner och kollegor som också bör läsa detta brev? Tipsa gärna genom denna länk;
https://cinode.com/veckans-konsultnyheter/2016-31/

Med vänliga hälsningar
Mattias Loxi

mattias.loxi@cinode.com
CMO och medgrundare på Cinode

Bli gärna vän med mig på Linkedin
https://se.linkedin.com/in/mattiasloxi

Har du nyhetstips, vill gästblogga eller veta mer om Cinode? Eller vill ni boka föreläsning om de senaste trenderna i konsultbranschen? Kontakta mig!

Pokémon Go – precis som att driva konsultbolag

Chansen att fånga fantasidjur har lett till att miljontals människor världen över beger sig ut på jakt med sina mobiltelefoner. Spelet heter som bekant Pokémon Go. Kanske har du redan kastat dig in i den hajpade fiktionsvärlden? Men visste du att spela Pokémon är precis som att driva ett konsultbolag? Läs mer.

Konsultbolag i Umeå – konsultkarta

Vill du veta var konsultbolagen har sina kontor i Umeå? Se vilka konsultföretag som finns i Umeå och var de har kontor. Läs mer

Öka försäljning, beläggning och engagemang i ditt konsultföretag.

Lär dig HUR du agerar snabbare och smartare genom att koppla samman sälj med leverans och kompetenser. Läs mer.