Så blir ert konsultbolag effektivare

Apr 09 2021 · Skills Management

Skrivet av: Mattias Loxi

Konsultbolagen lider ofta av ”skomakarens barn”-syndrom. De är grymma på att ta hand om sina kunder medan det interna arbetet har stor förbättringspotential.

Ett av de snabbast växande konsultbolagen i Sverige är Castra. Förutom att de växer fort har de god lönsamhet och är dessutom utsedda till en av Sveriges bästa arbetsplatser.

En av deras framgångsfaktorer handlar om hur de arbetar med effektivitet i sitt dagliga arbete. Genom smartare processer blir deras ledarskap och företagskultur starkare.

Nyligen anordnade Cinode, tillsammans med PE Accounting och Castra, ett webbinarium för att inspirera till hur även ni kan nå ökad framgång i ert konsultbolag. Ladda ner webbinariet här – https://cinode.com/sa-blir-ni-effektivaste-konsultbolaget-2021/

Öppna konsultuppdrag och förfrågningar

Mattias Loxi - Medgrundare - Sälj - Marknad

Mattias Loxi - Medgrundare - Sälj - Marknad

Mattias är en av grundarna till Cinode där han arbetar med sälj och marknad. Han driver Cinodes marknadsföring genom Sveriges mest populära blogg inom konsultbranschen samt det uppskattade nyhetsbrevet "Veckans konsultnyheter". Dessutom kör han Konsultpodden. Lägg gärna till mig på Linkedin https://www.linkedin.com/in/mattiasloxi/

Du kanske också gillar...

Alla inlägg