5 påskägg för äggstra effektiv Skills Management

Vi vässar ständigt vårt erbjudande inom Skills Management med nya funktioner och smarta lösningar som gör det både enklare och roligare att driva konsultbolag.

Inför påskhelgen tipsar vi om några smarriga påskägg för äggstra effektiv Skills Management.

Glad påsk!

Önskar vännerna på Cinode

Hatching Chick on Apple iOS 16.4

1. Skapa cv:n, kompetensinventera och bli en del av Network – kostnadsfritt

Cinode Free är det ultimata påskägget som gör det ännu enklare att driva konsultbolag!

I gratisversionen av plattformen kan bolag skapa delbara online-cv:n på några sekunder, sköta sin kompetensinventering och bli en del av Cinode Network för att hitta partners samt ta del av publika och privata uppdragsförfrågningar. Allt utan kostnad! 

Nu finns det inga ursäkter längre! Gör all er kompetens, inklusive era underkonsulters, sökbar, matchningsbar och enhetligt paketerad i era unika färger och former!

2. Skill sets i Cinode stärker era kompetenser

Marknaden efterfrågar ständigt nya kompetenser samtidigt som gamla snabbt förlorar sitt värde. Med Skill sets i Cinode blir det enkelt att hålla koll på era talangers kompetenser och hur väl de matchar med företagets strategi och mål.

Genom ett Skill set definierar ni själva en grupp av kompetenser som ni efterfrågar. Det kan exempelvis handla om vilka kompetenser en front-end-utvecklare eller en projektledare bör ha hos er.

Om medarbetaren har rollen front-end-utvecklare tilldelar ni den personen de kompetenser som ingår i rollen och därefter kan medarbetaren ranka sig. Med informationen på plats ser ni hur medarbetarna uppfyller era skill sets. Dessutom får ni snabbt kännedom om ert kompetensgap och kan analysera vad ni behöver för att komma vidare.

3. Öka beläggningsgraden med Cinode

Det tredje påskägget är till dig som ska hitta och hålla reda på vilka medarbetare som är tillgängliga, vilka uppdrag som behöver förlängas och vem som har semester när.

Med en digital plattform som visar beläggningen ser ni på ett enhetligt och strukturerat sätt er aktuella beläggningssituation och tillgänglighet för individ, team och organisation. Alla har alltid samma uppdaterade information och kan därmed enklare fatta rätt beslut samtidigt som ni effektiviserar er allokering. 

Med Cinode Business matchar ni projekt och uppdrag mot tillgänglig kompetens och personlig ambition.

4. Digitalisera er partneraffär

Cinode är mycket mer än ett vanligt system – det är även ett nätverk bestående av över 3000 bolag. Här kan du hitta nya underkonsulter, partners och ta del av fler affärsmöjligheter.

I Cinode Partner kan du hantera såväl dina medarbetare, som underkonsulter och partners.

5. API:er som är lätta att använda

På vår plattform kan ni integrera Cinode med era övriga system för en sömlös digitaliserad upplevelse. Vi har färdiga kopplingar till bland annat CRM-verktyg, rekryteringsverktyg, kalendersynk, AD/SSO samt integrationsplattformen Zapier.

Vi har ett väl utbyggt REST API som gör det enkelt att bygga integrationer mot era andra verktyg och system. Ni kan exempelvis koppla ihop Cinode med er webbsida, chatt-klient, ekonomi- eller tidrapporteringssystem.

Börja med Cinode Free idag!

Mattias Loxi - Medgrundare - Sälj - Marknad

Mattias är en av grundarna till Cinode där han arbetar med sälj och marknad. Han driver Cinodes marknadsföring genom Sveriges mest populära blogg inom konsultbranschen samt det uppskattade nyhetsbrevet "Veckans konsultnyheter". Dessutom kör han Konsultpodden. Lägg gärna till mig på Linkedin https://www.linkedin.com/in/mattiasloxi/

Du kanske också gillar...

Alla inlägg