Skill sets i Cinode stärker era kompetenser [Video]

januari 20, 2023 · Cinode

Skrivet av: Mattias Loxi

Idag efterfrågar marknaden ständigt nya kompetenser samtidigt som gamla snabbt förlorar sitt värde. Kompetensutveckling är därför nyckeln till fortsatt framgång, både för individ och företag. Med Skill sets i Cinode blir det enkelt att hålla koll på era talangers kompetenser och hur väl de matchar med företagets strategi och mål.

Genom ett Skill set definierar ni själva en grupp av kompetenser som ni efterfrågar. Det kan exempelvis handla om vilka kompetenser en front-end-utvecklare eller en projektledare bör ha hos er.

Om medarbetaren har rollen front-end-utvecklare tilldelar ni den personen de kompetenser som ingår i rollen och därefter kan personen ranka sig. Med den informationen på plats ser ni exakt hur era individer uppfyller era skill sets. Dessutom får ni snabbt kännedom om ert kompetensgap och kan analysera vad ni behöver för att komma vidare.

I videon nedan berättar vi om Skills Management och Skill sets i Cinode.

How to optimize your business with Skills Management and Workforce Planning!

Mattias Loxi - Medgrundare - Sälj - Marknad

Mattias är en av grundarna till Cinode där han arbetar med sälj och marknad. Han driver Cinodes marknadsföring genom Sveriges mest populära blogg inom konsultbranschen samt det uppskattade nyhetsbrevet "Veckans konsultnyheter". Dessutom kör han Konsultpodden. Lägg gärna till mig på Linkedin https://www.linkedin.com/in/mattiasloxi/

Du kanske också gillar...

Alla inlägg