Tre trender inom Skills Management att ha koll på

Apr 20 2021 · Skills Management

Skrivet av: Mattias Loxi

Bolagens viktigaste nyckel till framgång är den samlade kompetensen. Att snabbt hitta rätt kompetens ökar chansen till fler och starkare affärer. Nedan listar vi tre trender inom Skills Management som är extra viktiga att känna till.

1. Know your Skills

Håll koll på all er samlade kompetens och ambition inom företaget och hos era medarbetare. Det skapar transparens och delaktighet inom bolaget. Dessutom ökar chansen till fler affärsmöjligheter.

2. Show your Skills

Matcha rätt kompetens och medarbetare mot rätt uppdrag. Matcha mot både tillgänglighet, kompetens och ambition. Med rätt kompetens får ni bolaget och individen att växa.

3. Grow your Skills

Vidare gäller det att ta vara på er externa kompetens – frilansare och nätverk bestående av partners. Att visa upp bolagets samlade kompetens externt gör det möjligt att få fler uppdrag. Dessutom blir det enklare att hitta potentiella samarbetspartners. Därför gäller det att skapa en smidig struktur för att bygga allianser, samarbeta och dela information.

Se mer i YouTube-klippet Tre trender inom Skills Management.

The Skills Management platform. Identifiera, visualisera och matcha kompetens mot rätt utmaning.

Mattias Loxi - Medgrundare - Sälj - Marknad

Mattias Loxi - Medgrundare - Sälj - Marknad

Mattias är en av grundarna till Cinode där han arbetar med sälj och marknad. Han driver Cinodes marknadsföring genom Sveriges mest populära blogg inom konsultbranschen samt det uppskattade nyhetsbrevet "Veckans konsultnyheter". Dessutom kör han Konsultpodden. Lägg gärna till mig på Linkedin https://www.linkedin.com/in/mattiasloxi/

Du kanske också gillar...

Alla inlägg