Relaxing but always thinking

juni 26, 2012 · IT

Skrivet av: Mathias Tillmark

Står på tee, monsterklubban känns skakig inför årets första utslag. Jobbet och stressen känns långt borta i vårsolen. Hål efter hål spelas och så kryper ideér och lösningsförslag upp i huvudet. Scorekortet blir snabbt fullt av små kodbitar och stödord.

Skillnaden mellan en utvecklare och en bra utvecklare är att en bra utvecklare kan beskrivas som professionell problemlösare. Det är personlighetsdrag som skapar de vassaste utvecklarna och eftersom det är rotat i personligheten så går det inte att stänga av. Vare sig man är på golfbanan, i skidbacken eller garaget, när den fantastiska lösningen på gårdagens kodproblem dyker upp gäller det att ta tillvara på den. Entreprenöregenskaperna hos en utvecklare gör att det inte finns några 8-17 dagar, och även när man inte sitter framför datorn så kodar man vidare i huvudet.

Relaxing but always thinking.

Mathias Tillmark – utvecklare och idégenerator

Mathias har ett brinnande intresse för mobilitet och webb. Han älskar de möjligheter som finns med att nå hela världen från en mobil enhet. Med sin sociala kompetens och fallenhet för innovation är han en av grundpelarna i Cinode. ”Teknik ska hjälpa inte vara ett hinder”, lyder Mathias mantra.

Du kanske också gillar...

Alla inlägg