Gröna affärsmässiga IT-moln?

februari 1, 2011 · IT

Skrivet av: Mattias Loxi

Ordet molntjänster eller IT-moln kommer från det engelska ordet Cloud Computing som i sin enkelhet innebär tjänstebaserad programvara, infrastruktur och processor kraft på en extern resurs.

Senaste åren har spaltmeter skrivit om molntjänster och allt fler tjänster når nu ut på marknaden. Det blir allt vanligare att molntjänster ses som ett starkt alternativ vid nya IT-investeringar för företag.

Att investera i molntjänster har många fördelar bla slipper företag investera i egen it-utrustning och driftpersonal. Utan kan istället hyra dom tjänster från företag med ett specifika tjänsteutbud som företaget är i behov av. En annan viktig aspekt på molntjänsternas fördelar är den tillgänglighet och tillförlitlighet, genom molntjänster har du alltid tillgång till din information vart du än befinner dig.

Inte nog med att det är mer ekonomiskt och affärsmässigt att använda sig av molntjänster, på köpet gör företaget ett miljösmart drag!

Så vad väntar du på, skaffa er ett grönt affärsmässigt IT-moln redan idag!

Mattias Loxi - Medgrundare - Sälj - Marknad

Mattias är en av grundarna till Cinode där han arbetar med sälj och marknad. Han driver Cinodes marknadsföring genom Sveriges mest populära blogg inom konsultbranschen samt det uppskattade nyhetsbrevet "Veckans konsultnyheter". Dessutom kör han Konsultpodden. Lägg gärna till mig på Linkedin https://www.linkedin.com/in/mattiasloxi/

Du kanske också gillar...

Alla inlägg