5 måsten för konsulten på beachen

juli 2, 2017 · IT

Skrivet av: Mattias Loxi

Längtar du efter att byta skjorta och slips mot badkläder och sandaler? Med en spännande bok i knät, ljudet av vågorna som slår mot klipporna och sand mellan tårna kan väl ingenting gå fel, eller? Cinode har samlat några värdefulla tips som garanterat varje semestertrånande konsult behöver känna till för att nå en optimal strandsemester.

1. Aldrig utan min störningssändare.

För att skydda dig mot diverse inkommande samtal från kunder gäller det att helt enkelt sakna uppkoppling. Aktivera störningssändare och ta semester på riktigt! 

Bild: prylstaden.se

2. Den självrörande koppen.

Varför ska du röra till det i onödan när en mugg kan göra jobbet åt dig? Genom att trycka på en knapp på koppens öra snurrar en propeller i botten och rör runt din dryck.

Bild: roligaprylar.se

3. ”Sand-free mat” till undsättning.

Sand och vatten är en irriterande kombo. Denna sandfria matta är konstruerad på ett sätt som gör att den släpper igenom sand och smuts. Nu är det slut med lera och sandhögar på filten, kläderna och i maten. Beachvänlig så in i vassen.

Bild: coolstuff.se

4. Kuddhögtalare för exemplarisk softnivå.

Smidig liten högtalare som du lägger under kudden när du vill lyssna på musik utan att störa ditt strandsällskap. Ljudet isoleras bra så att den som ligger på kudden tydligt hör ljudet medan de som befinner sig i närheten inte blir störda.

Bild: coolstuff.se

 5. Svensk sommar = paraplyväder

Inte alltför sällan faller regnet tungt från himlen och en dag på stranden byts snabbt mot många koppar te och spel inomhus istället. Men visst vore det mysigt att sitta utomhus även fast du är inne? Med Garden Igloo är det möjligt. Ett favoritrum att vistas i oavsett väder.

Bild – gardenigloo.com

Mattias Loxi - Medgrundare - Sälj - Marknad

Mattias är en av grundarna till Cinode där han arbetar med sälj och marknad. Han driver Cinodes marknadsföring genom Sveriges mest populära blogg inom konsultbranschen samt det uppskattade nyhetsbrevet "Veckans konsultnyheter". Dessutom kör han Konsultpodden. Lägg gärna till mig på Linkedin https://www.linkedin.com/in/mattiasloxi/

Du kanske också gillar...

Alla inlägg