Vi är bättre rustade att söka och utveckla vår kompetens

oktober 31, 2023 · Konsult

Skrivet av: Jarkko Åström

På Consultor är vi stolta över att erbjuda förstklassiga experttjänster inom områden som kunskapshantering, projektledning, systemutveckling och informationssäkerhet. Vårt mål är att tillhandahålla exemplariska lösningar genom att samarbeta med branschens bästa för att hjälpa våra kunder.

Samarbeten för optimala lösningar

Consultor är även en del av ett större it-ekosystem. Genom att samarbeta med underleverantörer kan vi arbeta bredare och dra nytta av delad expertis. Detta innebär att vi har blivit en viktig kund för många it-företag och unga entreprenörer. Vårt samarbete med finska företag på en konkurrenskraftig global arena visar vår hängivenhet till lokala partnerskap.

Partnernätverket utgör en viktig del av vår strategi. Det handlar om att säkerställa att vi alltid är i takt med både våra nya allierade och långvariga partners. Alla inom verksamheten, såväl medarbetarna som entreprenörer i nätverket, ska arbeta i en trygg och givande miljö.

Min resa med Consultor

För cirka 18 månader sedan började jag på Consultor. Det var företagets starka engagemang, breda expertis och engagerande kunduppdrag som lockade mig. I min roll arbetar jag med att upprätthålla och utveckla vårt nätverk. Dessutom leder jag komplexa kundprojekt. För att lyckas gäller det att använda rätt tillvägagångssätt. Ett bevis på våra förmågor var den snabba implementeringen av ett ekonomi- och HR-projekt inom wellness 2022, som exemplifierar våra kärnvärden.

Kunskapshantering är vår expertis

Kunskapshantering är ett av bolagets kännetecken. Vi stärker våra kunder med robusta datalösningar, och erbjuder toppmodern dataupplagring och rapportering med hjälp av en mängd BI-teknologier. Vi samlar, analyserar och presenterar data på ett sammanhängande sätt, vilket garanterar våra kunders framgång över olika domäner som webbtjänster, företagssystem och mycket mer. För att ytterligare driva vår mission utvidgar vi aktivt vårt nätverk och söker programvaruutvecklingsexperter, särskilt de som är skickliga inom Microsoft Power-BI.

Cinode förbättrar vår kompetenshantering

Vi började integrera Cinode i våra verksamheter under våren och sommaren, främst för att förbättra vår kompetenshantering. Vi var imponerade av Cinodes erbjudanden, i synnerhet Cinode Partner Network och CV-hanteringen.

Trots förändringar på marknaden har vår bana alltid varit uppåtgående. Med ett ökande antal utvecklare på marknaden intensifieras utmaningen och nödvändigheten att matcha rätt talang med rätt uppdrag. Tack vare Cinode är vi bättre rustade att söka och hantera vår kompetens. Vår medarbetares kompetensutveckling definieras, hanteras och utvärderas genom Cinode.

Guest blogger - Jarkko Åström, Managing Consultant at Consultor Finland

Guest blogger - Jarkko Åström, Managing Consultant at Consultor Finland

Jarkko Åström, Managing Consultant at Consultor Finland. Jarkko is aexperienced manager with a demonstrated history of working in the Internet industry.

Du kanske också gillar...

Alla inlägg