Ricoh Sverige väljer Cinode för kompetenshantering

februari 1, 2016 · Pressmeddelanden

Skrivet av: Mattias Loxi

Ricoh tecknar avtal med Cinode för rikstäckande kompetenshantering.

 ”Cinode möjliggör ett större samarbete inom hela vår leverans. Nu kan exempelvis vår Service Desk mycket snabbt och enkelt söka efter expertis inom hela konsultorganisationen. Det blir mycket enklare att skapa och underhålla träffsäkra konsultprofiler vid försäljning vilket gör att vi blir betydligt snabbare i vår respons till kunderna”, säger Markus Davidsson, Head of IT-Consulting & SME.

Cinode erbjuder en helhetstjänst för konsultbranschen. Intresset för tjänsten fortsätter att öka i allt högre takt för stora och små företag inom it, management, teknik samt webb- och designbyråer.

 ”Vi är mycket glada att Ricoh väljer oss. Det är extra glädjande att Ricoh får ut affärsnyttor av sitt strukturkapital i både sälj- och leveranssituationer genom användandet av Cinode”, säger Anders Hagberg, säljansvarig hos Cinode.

Markus Davidsson förklarar att tjänsten är lätt att förstå och använda.

 ”Med Cinode blir vår kompetens samlad, sökbar och lättarbetad samtidigt som vi ökar gemenskapen och samarbetet i hela vår rikstäckande organisation.”

Ricoh Sverige

Ricoh Sverige AB erbjuder helhetslösningar för dokumenthantering, video-/konferensteknik, kommunikation och it-tjänster. Bolaget har cirka 650 anställda i en nationell organisation med verksamhet på 23 huvudorter och även försäljning via ett tiotal allierade återförsäljare, så kallade partnerföretag på mellanstora orter.

Ricoh har specialiserad expertis som utgår från varje kunds it-miljö och behov på kontor, mobilt och i produktion. Företaget är kvalitets-, miljö- och informationssäkerhetscertifierat enligt ISO 9001, 14001 samt 27001. Ricoh Sverige är ett dotterbolag i den världsomspännande Ricoh-koncernen. Företaget har länge haft hållbarhet i fokus, både i Sverige och globalt, vilket har bidragit till bra omdömen från många kunder och organisationer.

Cinode utvecklar onlinetjänster för konsultbranschen
Konsulter är hjältar som förtjänar de bästa verktygen. Därför har vi på Cinode tagit fram Talent Connect, Talent Business och det nyligen lanserade Talent Recruit – en nischad molntjänst för konsultbolag.

Samtliga inom Cinode har själva varit konsulter, säljare och chefer. Vi vet hur frustrerande det är att arbeta med Word-profiler, manuella beläggningsmatriser och krångliga tidrapporteringssystem. De problem som finns inom konsultbranschen har vi gjort till vår uppgift att lösa.

Vår passion är att förenkla det dagliga arbetet för alla inom konsultbranschen.

 

Kontaktpersoner;
Daniel Glendor, vd Cinode
070-201 80 90
daniel.glendor@cinode.com

Anders Hagberg, säljansvarig Cinode
070-184 40 44
anders.hagberg@cinode.com

Markus Davidsson, Head of IT-Consulting & SME
087346340
markus.davidsson@ricoh.se

Mattias Loxi - Medgrundare - Sälj - Marknad

Mattias är en av grundarna till Cinode där han arbetar med sälj och marknad. Han driver Cinodes marknadsföring genom Sveriges mest populära blogg inom konsultbranschen samt det uppskattade nyhetsbrevet "Veckans konsultnyheter". Dessutom kör han Konsultpodden. Lägg gärna till mig på Linkedin https://www.linkedin.com/in/mattiasloxi/

Du kanske också gillar...

Alla inlägg