Cinode och Ungapped lanserar partnerskap för effektivare försäljning för konsultföretag

Cinode är den ledande plattformen inom Skills Management för konsultföretag och Ungapped är den globala marknadsplattformen som tar kundernas marknadsföring till nästa nivå.

Nu ingår bolagen partnerskap med en integration som förenklar bearbetning av kunder och leads.

Säkerhetsföretaget Basalt är en gemensam kund med stort fokus på pålitlig och kraftfull informationssäkerhet. Genom integrationen får de värdefulla insikter och ett komplett marketing automation-system.

Med integrationen får Cinodes och Ungappeds kunder effektivare försäljning och bättre kommunikation.

Ungapped är en digital kommunikationsplattform, med över 500 kunder i Sverige.

Ungapped hjälper företag att automatisera och effektivisera sin marknadsföring, försäljning och kundhantering. Genom att integrera alla kommunikationsverktyg gör Ungapped det möjligt för företag att kommunicera mer effektivt med sina kunder, spåra resultat samt hantera alla sina försäljnings- och marknadsföringsaktiviteter i en och samma plattform.

Partnerskap för effektivare kompetensförsörjning och marknadsföring

Ungapped och Cinode ingår nu ett partnerskap för att erbjuda en komplett lösning för företag som vill hantera både sin kompetensförsörjning och marknadsföring på ett effektivt sätt. Tillsammans erbjuder de integrerade lösningar för CRM, mötesbokning och konsultverksamhet.

Integrationen möjliggör automatisk överföring av urval med kontaktuppgifter från Cinode till Ungapped. Detta möjliggör snabb och säker hantering av eventinbjudningar, mailutskick, sms och enkäter via Ungapped till rätt målgrupp.

– Vi är imponerade över Ungappeds vassa plattform och stolta över partnerskapet. Det ger våra gemensamma kunder möjlighet att på ett enklare sätt bearbeta leads men även få en bättre onboarding av medarbetare och kunder, säger Mattias Loxi, medgrundare och marknadschef på Cinode.

Cinode är den marknadsledande plattformen inom Skills Management, med tiotusentals användare i över 20 länder. Kunderna identifierar, visualiserar och matchar sin kompetens mot rätt utmaning – både inom och mellan företagen.

– Cinode har verkligen etablerat sig som den ledande plattformen för det dagliga arbetet i konsultföretag. Genom integrationen möjliggör vi nu även en komplett marketing automation-upplevelse för våra gemensamma kunder, säger Oscar Uribe, vd på Ungapped.

Säkerhetsbolaget stärker arbetet genom integrationen

Bolagens gemensamma kund Basalt är ett av Sveriges främsta säkerhetsföretag med krav utöver det vanliga när det gäller system och plattformar. De arbetar med kunder med de högsta säkerhetskraven. Därför är pålitliga och robusta digitala verktyg en viktig del i deras dagliga arbete.

Basalt har länge använt Cinode för effektiv kompetens- och cv-hantering, matchning, beläggningsplanering samt som CRM. Genom att Cinode är certifierat enligt ISO 27001 uppfyller SaaS-tjänsten de högt ställda kraven inom informationssäkerhet, som omfattar sekretess, integritet, tillgänglighet och skydd av tillgångar.

Basalt valde Ungapped för att få en svensk leverantör med svensk drift för e-postmarknadsföring, SMS, eventhantering och marketing automation.

– Genom att integrera Ungapped med vårt CRM Cinode har vi skapat lead magnets, som gett oss värdefulla insikter och större effektivitet i det digitala leadsarbetet, säger Andreas Collin, marknadschef på Basalt.

Mattias Loxi - Medgrundare - Sälj - Marknad

Mattias är en av grundarna till Cinode där han arbetar med sälj och marknad. Han driver Cinodes marknadsföring genom Sveriges mest populära blogg inom konsultbranschen samt det uppskattade nyhetsbrevet "Veckans konsultnyheter". Dessutom kör han Konsultpodden. Lägg gärna till mig på Linkedin https://www.linkedin.com/in/mattiasloxi/

Du kanske också gillar...

Alla inlägg