Cinode erhåller ISO-certifiering för informationssäkerhet enligt ISO27001

november 4, 2022 · Cinode, Pressmeddelanden

Skrivet av: Mattias Loxi

Cinode erhåller certifiering enligt ISO/IEC 27001:2013 vilket innebär att SaaS-tjänsten uppfyller de högt ställda kraven inom informationssäkerhet, som omfattar sekretess, integritet, tillgänglighet och skydd av tillgångar.

ISO/IEC 27001 är en internationellt erkänd standard för ledningssystem gällande informationssäkerhet. Den hjälper organisationer att hantera informationssäkerhet samt fastställa tydliga mål för att kontinuerligt förbättra arbetet.

– Vi arbetar strukturerat och metodiskt för att ständigt förbättra vår informationssäkerhet, vilket utgör grunden för att kunna använda säkra molntjänster för våra kunder, säger Mark Kantor, CPO på Cinode.

Att ha full kontroll på företagets information är idag viktigare än någonsin. För att erhålla certifieringen har kontrollorganet MSECB granskat Cinodes förmåga att upprätthålla en god säkerhet av finansiell information, immateriella rättigheter, personuppgifter och information som anförtrotts till tredje part, samt att informationssäkerheten ständigt förbättras enligt praxis och ramverk.

– Certifieringen är ett bevis på att informationssäkerheten inom vår SaaS-tjänst håller en mycket hög nivå och gör det enklare för våra kunder att köpa våra tjänster, säger Mark Kantor.

Vill du veta mer om Cinode? Boka demo!

Mattias Loxi - Medgrundare - Sälj - Marknad

Mattias är en av grundarna till Cinode där han arbetar med sälj och marknad. Han driver Cinodes marknadsföring genom Sveriges mest populära blogg inom konsultbranschen samt det uppskattade nyhetsbrevet "Veckans konsultnyheter". Dessutom kör han Konsultpodden. Lägg gärna till mig på Linkedin https://www.linkedin.com/in/mattiasloxi/

Du kanske också gillar...

Alla inlägg