Nexer väljer Cinode för en Promising Future inom Skills Management

mars 31, 2022 · Pressmeddelanden

Skrivet av: Mattias Loxi

Lars Kry, vd på Nexer Group.

Nexer Group, tidigare Sigma IT, väljer Cinode för en komplett lösning inom Skills Management, matchning, beläggning och partneraffär. Nexer är experter på digital transformation med 2000 medarbetare i tio länder.

Storsatsande Nexer framtidsrustar med Cinodes verktyg inom Skills Management.

– Medarbetarna och deras kompetenser är vårt viktigaste värde. Med Cinode synliggör vi all vår kunskap internt, vilket effektiviserar vår affär samtidigt som vi bygger engagemang inom bolaget. Nu kan vi snabbt skapa professionella konsultprofiler, matcha uppdrag och arbeta effektivt med våra partners. Det medför att vi kan tillföra ännu större värde till våra kunder.
Vi på Nexer levererar ”Promising Future” till våra kunder och medarbetare. Med Cinode lägger vi ytterligare en viktig pusselbit i den resan, säger Lars Kry, vd på Nexer Group.

Nexer Group har som mål att gå från två till fem miljarder i omsättning fram till 2025. Bolaget, med huvudkontor i Göteborg, levererar tjänster inom IT, Strategi och RnD.

– Vi på Cinode är stolta över att få förtroendet av Nexer. Vi är otroligt imponerade av deras entreprenörsanda och förmåga att vara ett globalt teknikföretag som ligger i framkant. Nu ser vi till att Nexer ligger steget före, säger Mattias Loxi, medgrundare av Cinode.

Smidig utrullning av plattformen

Cinode är den marknadsledande plattformen inom Skills Management, med tiotusentals användare i över 20 länder. Kunderna identifierar, visualiserar och matchar sin kompetens mot rätt utmaning – både inom samt mellan företagen.

– Mottagandet av Cinode har varit väldigt positivt i organisationen. Utrullningen av plattformen har fungerat smidigt, med alltifrån integrationer, AD-lösning och kommunikationsplan till utbildningar. Vi har verkligen uppskattat all support från teamet på Cinode. Vi började med kompetens- och cv-delen under förra året. Nu har vi tagit nästa steg och fått en betydligt effektivare matchning både internt och med våra partners, säger Lars Kry.

Vill du också testa Cinode? Starta gratis trial i 14 dagar

Mattias Loxi - Medgrundare - Sälj - Marknad

Mattias är en av grundarna till Cinode där han arbetar med sälj och marknad. Han driver Cinodes marknadsföring genom Sveriges mest populära blogg inom konsultbranschen samt det uppskattade nyhetsbrevet "Veckans konsultnyheter". Dessutom kör han Konsultpodden. Lägg gärna till mig på Linkedin https://www.linkedin.com/in/mattiasloxi/

Du kanske också gillar...

Alla inlägg