AddPro rustar för tillväxt med hjälp från Cinode

AddPro tar nästa steg i sin tillväxtresa och stärker samtidigt bolaget genom att fördjupa samarbetet med Cinode inom Skills Management. 

AddPro har under de senaste fyra åren samarbetat med Cinode på lokal nivå i Stockholm och vidareutvecklar nu arbetet inom Skills Management på koncernnivå. För ett år sedan fick AddPro en ny huvudägare. Nu ska de växa verksamheten organiskt och genom förvärv.

– Målet är att rekrytera 100 nya medarbetare under 2021. Med Cinode får vi all vår kunskap samlad, sökbar och presenterad, vilket gör att plattformen utgör en viktig del av vår tillväxtresa, säger Eric Kullander, konsultchef på AddPro i Stockholm. 

Ökad transparens

Fokus ligger på att lyfta och utbilda personal samt att jobba med kompetenshantering på koncernnivå. Plattformen stärker denna process och ökar den interna transparensen, vilket gör att företaget snabbare kommer kunna se resultat av sin expansionsstrategi. 

– Tidigare arbetade vi traditionsenligt med konsultprofiler i dokument. Cinode har gett oss stora tidsvinster samtidigt som de har ett tilltalande gränssnitt och skapar transparens i bolaget vilket uppskattas av våra medarbetare. När vi har full koll på vår samlade kompetens kan vi skapa smidigare synergi mellan de olika teamen, avdelningarna och regionerna. Cinode hjälper oss därmed att springa fortare, säger Eric.

AddPro bedriver verksamhet inom Säker & Effektiv IT. De har haft en stark expansion sedan bolaget grundades år 2000 och finns idag representerad i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg samt Kristianstad. 

Effektivare samarbeten

Tillsammans med projektgruppen på Addpro har Cinode satt upp ramar och riktlinjer för den kommande utrullningen. Plattformen möjliggör ett enhetligt arbetssätt. Samtidigt ökar kvaliteten på AddPros profiler och utseendet på bolagets CV-mallar vässas till.

– Det är spännande att följa utvecklingen på AddPro och vara med och skapa ytterligare värde för organisationen. Jag och Eric har samarbetat under många år. Redan i ett tidigt skede diskuterade vi det värde som Cinode kan skapa för bolaget genom att agera snabbare men även effektivisera interna samarbeten. Att vi nu implementerar produkten på koncernnivå känns väldigt roligt, säger Camilla Åhgren, Customer Success Manager på Cinode.
Cinode fortsätter att expandera snabbt som den ledande plattformen inom Skills Management med tiotusentals användare i fler än 20 länder.

Global Communication & Marketing

Global Communication & Marketing

Sofie anslöt sig till team Cinode våren 2021 och arbetar med Corporate Communication och marknadsföring. Hon har tidigare erfarenhet inom prop-tech och startups, och brinner för att se bolag utvecklas.

Du kanske också gillar...

Alla inlägg