Nordiskt utvecklingsföretag inom HR väljer Cinode för onlinestöd inom kompetens och rekrytering

januari 29, 2016 · Pressmeddelanden

Skrivet av: Mattias Loxi

Fotat för Wise Consulting

Wise Consulting tecknar avtal med Cinode inom rekrytering, kompetenshantering samt uppdrags- och beläggningsplanering.

 ”Med Cinode får våra konsulter och partners ett tillgängligt och lättarbetat kompetenskonto som ger oss förutsättningar att snabbt agera på affärsmöjligheter och samtidigt hålla koll både på våra uppdrag och vår beläggning. Vi tycker också att rekryteringsstödet stödjer vår expansion framåt”, säger Lena Noaksson, VD för Wise Consulting.

Cinode erbjuder en helhetstjänst för konsultbranschen. Intresset för tjänsten fortsätter att öka i allt högre takt för stora och små företag inom it, management, teknik samt webb- och designbyråer.

 ”Vi är mycket glada att välkomna Wise Consulting till Cinode. Glädjande är att samarbetet redan har resulterat i många nya kunskaper hos oss, speciellt kring rekrytering. Kundinsikterna ger oss förutsättningarna att utveckla vassa och relevanta stöd för konsultmarknaden”, säger Anders Hagberg, säljansvarig hos Cinode.

Plattformen ger Wise Consulting verktygen som stödjer företagets affärer och kompetensförsörjning.

 ”Tjänsten är lätt att förstå och använda. Det gör att samtliga medarbetare, var de än befinner sig, har tillgång till aktuell information. Och vi räknar med att effektiviseringen medför att vi sparar mycket tid”, säger Lena.


Wise Consulting

Wise Consulting är Nordens ledande konsultföretag inom HR. Med affärsdriven HR bidrar de till lönsamhet och tillväxt inom fyra huvudområden; HR-konsulttjänster, outplacement, utveckling samt förändring. Även Capacitet ledarutveckling ingår som en del av bolaget. Wise Consulting grundades 2001 och har sedan starten växt organiskt. Idag är de cirka 90 tillsvidareanställda samt över 100 samarbetspartners i Norden.

Bolaget riktar sig till kunder som har höga ambitioner med sin affär och därmed sina medarbetare – med passion för människor och affärer skapar de framgång för kunderna.

Cinode utvecklar onlinetjänster för konsultbranschen
Konsulter är hjältar som förtjänar de bästa verktygen. Därför har vi på Cinode tagit fram Talent Connect, Talent Business och det nyligen lanserade Talent Recruit – en nischad molntjänst för konsultbolag.

Samtliga inom Cinode har själva varit konsulter, säljare och chefer. Vi vet hur frustrerande det är att arbeta med Word-profiler, manuella beläggningsmatriser och krångliga tidrapporteringssystem. De problem som finns inom konsultbranschen har vi gjort till vår uppgift att lösa.

Vår passion är att förenkla det dagliga arbetet för alla inom konsultbranschen.

Kontaktpersoner;
Daniel Glendor, vd Cinode
070-201 80 90
daniel.glendor@cinode.com

Anders Hagberg, säljansvarig Cinode
070-184 40 44
anders.hagberg@cinode.com

Lena Noaksson, vd Wise Consulting
076 525 90 23
lena.noaksson@wiseconsulting.se

Mattias Loxi - Medgrundare - Sälj - Marknad

Mattias är en av grundarna till Cinode där han arbetar med sälj och marknad. Han driver Cinodes marknadsföring genom Sveriges mest populära blogg inom konsultbranschen samt det uppskattade nyhetsbrevet "Veckans konsultnyheter". Dessutom kör han Konsultpodden. Lägg gärna till mig på Linkedin https://www.linkedin.com/in/mattiasloxi/

Du kanske också gillar...

Alla inlägg