Konsultbolag1 förenklar kompetenshantering och försäljning med onlinetjänsten Cinode

Skrivet av Mattias Loxi - Medgrundare - Sälj - Marknad |  Ingen kommentar

Konsultbolag1 är konsult- och utbildningskoncernen med specialister inom kravhantering och test. Nu tecknar koncernen avtal med Cinode för enklare kompetenshantering och säljande profilering av medarbetare och lösningar.

Konsultbolag1 startades 2001 och är idag ledande i Sverige inom konsulttjänster och utbildningar inriktat på leveranser inom kravhantering och test av IT-system. Företaget får nu en onlineplattform som förenklar både kompetenshantering och paketering av säljande profiler.

”Med Cinode får vi ett enkelt verktyg för vår kompetenshantering. Vi blir dessutom snabbare i vår respons till kunder när det nu blir mycket enklare att skapa och underhålla säljande profiler”, säger Anders Barnå, vd för Konsultbolag1.

Med molntjänsten kan bolaget söka på samtliga medarbetares kompetenser och få en kompetensinventering i realtid. I kunddialogen blir det enkelt att skapa och presentera träffsäkra och enhetliga konsultprofiler på önskat språk. Vid upphandlingar erbjuder Cinode smarta funktioner för en snabbare och enklare hantering.

”Vi är mycket glada över att välkomna just Konsultbolag1 till Cinode. Det visar att vår nischade lösning för konsultföretag kring kompetenshantering, beläggning och försäljning är attraktiv och håller hög kvalité”, säger Daniel Glendor, vd för Cinode.

Samtliga medarbetare i Göteborg, Stockholm, Malmö och Falun kommer ta del av tjänsten.

”Vi ser framförallt att enkelheten och tillgängligheten i användarupplevelsen sparar tid för oss alla. Kort och gott mycket snyggt, smart och lättarbetat”, säger Anders Barnå.

Cinode tillhandahåller även funktioner för beläggning, kund-, offert- och kontraktshantering.

”Vi erbjuder en helhetstjänst för konsultbranschen. Intresset för Cinode är stort bland konsultbolag och allt fler kunder ansluter till Cinodes olika tjänster”, säger Daniel Glendor.

Konsultbolag1 – specialister inom test och QA

Konsultbolag1 är ett tillväxtbolag som inte sätter tillväxt och numerär i första rummet. Nyckeln till tillväxten är ambitionen att tillsammans skapa ett bolag som är attraktivt för medarbetare som vill utvecklas som konsulter inom kravhantering och test. Genom att vara attraktiva för medarbetare så blir företaget också attraktivt för kunder. Det som stimulerar och driver Konsultbolag1 är att leverera nytta till nöjda kunder.

anders_barna

Anders Barnå – Vd Konsultbolag1
anders.barna@konsultbolag1.se
08-586 178 05

Sveriges populäraste nyhetsbrev för konsulter

Gör som över 7000 konsulter och konsultchefer - prenumerera på Sveriges bästa nyhetsbrev om konsultbranschen. Varje söndag får du de viktigaste nyheterna, artiklarna och rapporterna om konsultbranschen.


Om författaren

Mattias Loxi - Medgrundare - Sälj - Marknad
Mattias Loxi - Medgrundare - Sälj - Marknad
Mattias är en av grundarna till Cinode där han arbetar med sälj och marknad. Driver Cinodes marknadsföring genom Sveriges mest populära blogg inom konsultbranschen samt det uppskattade nyhetsbrevet "Veckans konsultnyheter". Även flitigt anlitad föreläsare om de senaste trenderna i konsultbranschen. Lägg gärna till mig på Linkedin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *