Cinode välkomnar Softronic

april 22, 2016 · Pressmeddelanden

Skrivet av: Mattias Loxi

Softronic tecknar avtal med Cinode. Affären omfattar samtliga affärsområden och innefattar kompetens- och konsultprofilhantering samt beläggningsplanering.

”Avgörande för oss när vi fattade beslutet att använda tjänsten var den communitydrivna kompetensklassningen där vi bara behövde lägga till ett fåtal kompetenser”, säger Mathias Kjellberg, COO hos Softronic.

Detta minskade deras instegströskel och implementationstid radikalt.

 ”Vi är mycket nöjda med Cinode. Implementationen har gått smidigt och vi ser redan resultat i form av att vi får fram fler tänkbara kandidater när vi bemannar våra projekt.”

Cinode erbjuder en helhetstjänst för konsultbranschen. Intresset för molntjänsten fortsätter öka i allt högre takt för företag inom it- och management, teknik samt webb- och designbyråer.

”Vi är väldigt glada över att välkomna Softronic till Cinode. Tjänsten ger Softronic möjlighet att hålla kompetenser och beläggning uppdaterad och ökar förmågan att agera snabbt på affärsmöjligheter. Det är glädjande att Softronic ser potentialen med tjänsten och vill växa tillsammans med oss”, säger Mark Kantor, affärsutvecklare hos Cinode.

Softronic har efter utvärdering kommit fram till att tjänsten är lätt att komma igång med och skapar mervärden för samtliga medarbetare.

 ”Vi har valt att göra första inmatningen i grupp under ett konsultmöte vilket vi kan rekommendera. Då är man igång på en eftermiddag. Medarbetarna tycker också det är kul att man ser vilken hög kompetens och bredd som faktiskt finns hos oss som bolag”, säger Mathias Kjellberg.

 

Om Softronic

Softronic är ett konsultbolag inom IT och management vars tjänster spänner från rådgivning och nyutveckling till förvaltning och drift. Kunderna är främst medelstora och större företag och organisationer i Sverige. Softronic som grundades 1984 är börsnoterat och har knappt 500 anställda i Stockholm, Göteborg, Malmö, Sundsvall, Arjeplog, Överkalix, Danmark, Norge och Estland. Hemsida:www.softronic.se

Mattias Loxi - Medgrundare - Sälj - Marknad

Mattias är en av grundarna till Cinode där han arbetar med sälj och marknad. Han driver Cinodes marknadsföring genom Sveriges mest populära blogg inom konsultbranschen samt det uppskattade nyhetsbrevet "Veckans konsultnyheter". Dessutom kör han Konsultpodden. Lägg gärna till mig på Linkedin https://www.linkedin.com/in/mattiasloxi/

Du kanske också gillar...

Alla inlägg