AddQ väljer onlinetjänsten Cinode för koordinerad försäljning och beläggning

mars 6, 2015 · Pressmeddelanden

Skrivet av: Mattias Loxi

AddQ, specialistbolaget för tjänster och utbildningar inom test, har tecknat avtal med Cinode för hantering av kompetenser och beläggning.

AddQ startades 2006 och har sedan dess vuxit snabbt. De är idag ledande i Sverige inom tjänster för test- och mätsystem, kvalitetssäkring och utbildningar. Företaget får nu en onlineplattform för att strukturera sina medarbetare i Göteborg och Stockholm vad gäller kompetenser, cv:n och beläggning.

”Vi är väldigt glada att AddQ ser kraften i att kombinera kompetenshantering och säljande profilering med en direkt koppling till beläggningshantering. Det visar att vår nischade lösning för konsultföretag ger resultat”, säger Daniel Glendor, vd för Cinode.

Med molntjänsten får AddQ ett verktyg för att kunna söka på samtliga medarbetares kompetenser och en kompetensinventering i realtid. I kunddialogen blir det enkelt att skapa och presentera träffsäkra och enhetliga konsultprofiler. Medarbetarna kontrakteras direkt till sina olika uppdrag för effektiv och överskådlig beläggningshantering.

För medarbetarna blir det mycket enkelt att hålla sina kompetenser uppdaterade och i säljsituationerna kan konsultbolag nu snabbt profilera sig träffsäkert.

Tillsammans med Cinode blir det både lättare och roligare att ta del av kollegornas erfarenheter, vilket stärker sammanhållningen inom bolaget.

”Vi fastnade för enkelheten och möjligheterna att koordinera vår kompetens- och beläggningshantering. Allt samlat på ett ställe sparar tid för oss alla. Snyggt och snabbarbetat”, säger Michael Albrecht, vd för AddQ 2 .

Cinode tillhandahåller även funktioner för kund-, offert- och kontraktshantering.

”Vi erbjuder nu en helhetstjänst för konsultbranschen. Sista tiden har vi märkt att intresset för Cinode varit stort bland konsultbolag och vi fortsätter aktivera allt fler kunder till tjänsten”, säger Daniel.

AddQ – över 100 specialister inom test och kvalitetssäkring

AddQ Consulting skapar affärsnytta för kunder genom specialisttjänster och utbildning inom test, kvalitetssäkring och effektivisering. Med kontor i Stockholm och Göteborg hjälper de kunderna att få sina affärskritiska system att fungera så bra och effektivt som möjligt.

Mattias Loxi - Medgrundare - Sälj - Marknad

Mattias är en av grundarna till Cinode där han arbetar med sälj och marknad. Han driver Cinodes marknadsföring genom Sveriges mest populära blogg inom konsultbranschen samt det uppskattade nyhetsbrevet "Veckans konsultnyheter". Dessutom kör han Konsultpodden. Lägg gärna till mig på Linkedin https://www.linkedin.com/in/mattiasloxi/

Du kanske också gillar...

Alla inlägg