Snabbväxaren tretton37 väljer Cinode för sin kunskapsbank

Skrivet av Mattias Loxi - Medgrundare - Sälj - Marknad |  Ingen kommentar

tretton37, it-konsultföretaget med över 170 specialister inom mjukvaruutveckling, väljer Cinode för att hantera sina kompetenser och cv:n.

”Vi letade efter ett verktyg som fungerar som en kunskapsbank och gör det möjligt för alla på tretton37 att snabbt hantera våra profiler. Det var viktigt för oss att få en överblick på våra kompetenser och snabbt kunna generera ett cv som lyfter fram relevant erfarenhet för potentiella uppdrag hos vår medarbetare som ofta har långa meritlistor”, säger Martin Mazur, iCEO på tretton37.

Tretton37 grundades 2010 och har på kort tid expanderat till ett internationellt bolag med fyra kontor i Sverige och ett i Slovenien. Bolaget har en stark kunskapsdriven företagskultur och växte med 40 procent förra året.

”Det är med stor glädje jag välkomnar partnerskapet med framgångsrika tretton37. Vi ser stor potential i samarbetet att förenkla bolagets kompetens- och cv-hantering, säger Mark Kantor, produktägare på Cinode.

Enkelt att komma igång

Cinode växer snabbt och är marknadsledande inom smarta verktyg för kunskapsföretag. Genom att synliggöra all kompetens tillsammans med cv, uppdrag och beläggningsplanering blir kunderna snabbare, vinner fler affärer och får en högre beläggningsgrad. Det är även enkelt att komma igång med Cinode.

”Den flexibilitet och hjälp vi fick av Cinode under vår POC och implementation är något vi värderar högt i våra samarbeten och där var Cinode exemplariska”, kommenterar Per Nåtby, Projektledare för implementationen av Cinode på tretton37.

Intresset för Cinode fortsätter öka bland företag inom it- och management, teknik- samt webb- och designbyråer, både i Sverige och internationellt.

 

Om tretton37

tretton37 erbjuder expertkompetens inom mjukvaruutveckling till kunder i Sverige och internationellt.

Bolaget grundades 2010 med målet att skapa ett värderingstyrt IT-konsultbolag inom konsultbranschen. I slutet av 2017 hade bolaget växt till 160 anställda. Bolaget erbjuder expertkompetens inom mjukvaruutveckling till kunder i Sverige och internationellt.

 tretton37 kommer ur det engelska ordet ”elite”, i chattspråk förkortat till ”leet” vilket även kan skrivas som ”1337”. tretton37 är ett kunskapsföretag.

Sveriges populäraste nyhetsbrev för konsulter

Gör som över 5000 konsulter och konsultchefer - prenumerera på Sveriges bästa nyhetsbrev om konsultbranschen. Varje söndag får du de viktigaste nyheterna, artiklarna och rapporterna om konsultbranschen.


Om författaren

Mattias Loxi - Medgrundare - Sälj - Marknad
Mattias Loxi - Medgrundare - Sälj - Marknad
Mattias är en av grundarna till Cinode där han arbetar med sälj och marknad. Driver Cinodes marknadsföring genom Sveriges mest populära blogg inom konsultbranschen samt det uppskattade nyhetsbrevet "Veckans konsultnyheter". Även flitigt anlitad föreläsare om de senaste trenderna i konsultbranschen. Lägg gärna till mig på Linkedin

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *