Prevas förenklar kompetens- och cv-hantering med Cinode

Mar 08 2019 · Pressmeddelande

Skrivet av: Mattias Loxi

Prevas, med 600 specialister inom digitalisering och produktutveckling i Sverige, Danmark, och Norge, väljer Cinode för hantering av kompetenser och cv:n.

 ”Cinode är ett modernt säljverktyg som även stödjer vår employer branding. Det märks att verktyget är gjort av konsulter för konsulter, till skillnad från vår tidigare lösning. Sökbarheten, kompetensinventeringen och möjligheten att skapa kundanpassade cv:n förenklar vår vardag”, säger Thomas Schaumann, Manager Business Region Stockholm på Prevas.

Cinode är ledande inom verktyg som effektiviserar konsultaffären. Bolaget växer snabbt på den nordiska marknaden med tiotusentals användare i fler än 15 länder. Genom att samla kompetens, konsultprofiler, uppdrag, beläggning, underkonsulter samt kompetensförsörjning i en och samma plattform uppnår konsultföretag enorma vinster.

 ”Vi är väldigt stolta över att klassiska Prevas, ett bolag som verkligen arbetar i teknikens framkant, väljer Cinode som sitt kompetensverktyg. De arbetar dagligen med digitalisering och smarta lösningar för sina kunder. Nu får de även ett smart digitalt verktyg för bolagets gemensamma kompetens, säger Mattias Loxi, medgrundare av Cinode.

Prevas grundades 1985 och har varit börsnoterat sedan 1998. De arbetar bland annat med IoT, AI, Industri 4.0, BigData, robotisering och Cyber Security. Kunderna finns inom Life Science, telekom, fordon, försvar, energi samt verkstadsindustrin.

 ”Våra konsulter är väldigt positiva. De gillar framförallt att det är intuitivt och enkelt att komma igång med Cinode. Den enkla kompetenssökningen underlättar att hitta kollegor och förbättrar den interna kommunikationen inom bolaget. Vi har fått en närmare kontakt med våra fantastiska kollegor i Danmark”, fortsätter Thomas Schaumann.


Om Prevas

Prevas är partner till företag inom många branscher. Vår passion är att lösa teknikutmaningar för att utveckla smarta produkter, smarta industrier och smarta tjänster. Med spetskompetens inom produktutveckling, inbyggda system och industriell IT & automation bidrar Prevas med innovativa lösningar och tjänster som skapar tillväxt. Prevas startade 1985 och är huvudleverantör och utvecklingspartner till ledande företag inom branscher som Life Science, telekom, fordon, försvar, energi samt verkstadsindustrin. Kontor finns i Sverige, Danmark, Norge och Indien med ca 600 medarbetare. Prevas är börsnoterade på NASDAQ Stockholm sedan 1998. För mer info om Prevas, besök www.prevas.se.

Mattias Loxi - Medgrundare - Sälj - Marknad

Mattias är en av grundarna till Cinode där han arbetar med sälj och marknad. Driver Cinodes marknadsföring genom Sveriges mest populära blogg inom konsultbranschen samt det uppskattade nyhetsbrevet "Veckans konsultnyheter". Även flitigt anlitad föreläsare om de senaste trenderna i konsultbranschen. Lägg gärna till mig på Linkedin

Du kanske också gillar...

Alla inlägg