Knowit digitaliserar interna processer med Cinode

Skrivet av Mattias Loxi - Medgrundare - Sälj - Marknad |  Ingen kommentar

Cinode välkomnar stolt Knowit-koncernen med verksamhet i Sverige, Norge, Finland, Danmark och Tyskland. Ett partnerskap helt i linje med Cinodes expansionsplaner.

”Med Cinode vidareutvecklar vi vårt digitaliserade arbetssätt och förenklar hanteringen av kompetenser och cv:n. Genom att strukturera och synliggöra våra kompetenser skapar vi bättre förutsättningar för samverkan och tillväxt inom vår nätverksorienterade organisation”, säger Per Wallentin, CEO på Knowit.

Cinode är ledande inom verktyg som effektiviserar konsultaffären. Bolaget växer snabbt på den nordiska marknaden med närmare 200 kunder i fler än 15 länder. Genom att samla sina kompetenser, uppdrag, beläggning, underkonsulter och partners i en och samma plattform uppnår konsultföretag enorma vinster.

”Det är otroligt glädjande och inspirerande att Knowit väljer Cinode. Avtalet är ett kvitto på att vårt erbjudande matchar stora konsultorganisationer med verksamheter i flera länder och med olika affärsmodeller. Affären ligger dessutom helt i linje med vårt fokus att etablera Cinode på fler marknader”, säger Anders Hagberg, CEO på Cinode.

Knowit är ett av nordens större konsultföretag inom digitalisering och innovation. Knowits styrka är att kunna erbjuda sina kunder en kombination av kompetenser från datadrivna digitala kundupplevelser, strategier som stödjer digital transformation och it-utveckling i teknikens framkant.

”Tillsammans med Cinode vidareutvecklar vi nu våra verktyg för att hantera och träffsäkert presentera koncernens förmågor, något som stärker vårt varumärke ytterligare. Vi ser fram emot att fortsätta utveckla partnerskapet med Cinode”, säger Per Wallentin.

Om Knowit

Knowit AB är ett konsultbolag som skapar unika kundvärden genom att arbjuda digitala och gränsöverskridande lösningar från tre affärsområden, Experience, Insight och Solutions. Det är förmågan att kombinera kompetenser inom design och kommunikation, datadrivna kundupplevelser, managementkonsulting samt it- och systemutveckling, som skiljer oss från andra konsultbolag. Vår kultur präglas av öppenhet, förståelse för kundens affär, hög specialistkompetens och en vilja att ständigt utvecklas. Knowit etablerades 1990 och har idag cirka 2 300 medarbetare representerade på 14 orter i Sverige och på fem i Norge samt en vardera i Danmark, Finland, och Tyskland. Knowit AB (publ) är noterat på den Nordiska Börsen i Stockholm.

Sveriges populäraste nyhetsbrev för konsulter

Gör som över 6000 konsulter och konsultchefer - prenumerera på Sveriges bästa nyhetsbrev om konsultbranschen. Varje söndag får du de viktigaste nyheterna, artiklarna och rapporterna om konsultbranschen.


Om författaren

Mattias Loxi - Medgrundare - Sälj - Marknad
Mattias Loxi - Medgrundare - Sälj - Marknad
Mattias är en av grundarna till Cinode där han arbetar med sälj och marknad. Driver Cinodes marknadsföring genom Sveriges mest populära blogg inom konsultbranschen samt det uppskattade nyhetsbrevet "Veckans konsultnyheter". Även flitigt anlitad föreläsare om de senaste trenderna i konsultbranschen. Lägg gärna till mig på Linkedin

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *