”Tro på din egen drivkraft, kompetens och vilja” – nyckeln till kvinnlig framgång med Helene Högberg, Avalon Innovation

Vad är nyckeln till kvinnlig framgång i konsultbranschen? I min tredje intervju kring kvinnlig framgång och ledarskap träffar jag fantastiska Helene Högberg i Humlegården, Stockholm. Helene gick från sitt examensarbete på Avalon Innovation till att bli vd på samma bolag för 180 anställda!

Helene brinner för arbetsglädje, starka team och lyckade resultat. Hon tror att det är viktigt att vi kvinnor tar för oss mer och är ännu mer tydliga med vad vi brinner för samt på vilket sätt vi konkret vill påverka verksamheten framåt.

Det finns många möjligheter inom konsultbranschen. Vi behöver fler kvinnliga förebilder och ledare med fokus på företagskultur, passion och teamet.

Helene är en väldigt stark förebild med en grym karriär. Hon är ödmjuk, har ett fantastiskt driv och en väldigt härlig personlighet. Dessutom är hon riktigt duktig på att måla tavlor.

Se intervjun nedan;

Julia Thelin - Sälj - Marknad - Cinode

Julia Thelin - Sälj - Marknad - Cinode

Julia har lång erfarenhet av it- och konsultbranschen på bland annat Microsoft samt Avega. På Cinode brinner hon för att hjälpa kunderna att arbeta smartare och effektivare.

Du kanske också gillar...

Alla inlägg