Studenter nyfikna på konsultrollen

Skrivet av Mattias Loxi - Medgrundare - Sälj - Marknad |  Ingen kommentar

Konsultrollen är eftertraktad. Många studenter är nyfikna på hur det är att arbeta som konsult och vill visa upp sig för företagen. Det stod klart efter att vi på Cinode i tisdags kväll varit med på KTH:s ”Konsultkvällen 2017”.

Marianne Olsson, konsultexpert och författare till Konsultboken, modererade och ledde kvällen. Tillsammans med konsultföretag som byBrick och Accenture fick vi på Cinode även delta som företagsrepresentant och i paneldebatten med spännande diskussioner om konsultrollen.

Många från KTH väljer att arbeta som konsult efter studierna. Men samtidigt finns det många frågor om hur det är att arbeta som konsult. Vem kan bli det? Hur får konsulten uppdrag? Hur fungerar det inom ett konsultbolag? Och hur ser framtiden ut?

Studenterna var onekligen nyfikna. Flexibiliteten samt att prova olika roller och branscher var något som lockade dem.

 

Sveriges populäraste nyhetsbrev för konsulter

Gör som över 7000 konsulter och konsultchefer - prenumerera på Sveriges bästa nyhetsbrev om konsultbranschen. Varje söndag får du de viktigaste nyheterna, artiklarna och rapporterna om konsultbranschen.


Om författaren

Mattias Loxi - Medgrundare - Sälj - Marknad
Mattias Loxi - Medgrundare - Sälj - Marknad
Mattias är en av grundarna till Cinode där han arbetar med sälj och marknad. Driver Cinodes marknadsföring genom Sveriges mest populära blogg inom konsultbranschen samt det uppskattade nyhetsbrevet "Veckans konsultnyheter". Även flitigt anlitad föreläsare om de senaste trenderna i konsultbranschen. Lägg gärna till mig på Linkedin

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *