Hållbarhet i konsultbranschen – Cinode deltar i Impact Challenge

Skrivet av Mattias Loxi - Medgrundare - Sälj - Marknad |  Ingen kommentar

Klimatförändringen är en av vår tids största utmaningar och företag samt entreprenörer spelar en viktig roll för att göra det nya näringslivet klimatsmart. Vad kan vi i konsultbranschen göra? Vi på Cinode deltar i en digital bootcamp med syftet att bli mer miljövänliga. Vi vill gärna utmana fler i branschen att anmäla sig!

Vi är riktigt laddade att ta oss an utmaningen. Vi på Cinode ska under 30 dagar genomgå fem utbildningssteg, med tillhörande utmaningar. Varje vecka får vi ett nytt område att jobba med, som exempelvis att göra vår arbetsplats mer klimatsmart och se över våra företagsresor.

Under våren klarade över 200 företag utmaningen. Höstens omgång av Breakit Impact Challenge drar igång den 23 september. Anta utamningen och anmäl er också!

Sveriges populäraste nyhetsbrev för konsulter

Gör som över 7000 konsulter och konsultchefer - prenumerera på Sveriges bästa nyhetsbrev om konsultbranschen. Varje söndag får du de viktigaste nyheterna, artiklarna och rapporterna om konsultbranschen.


Om författaren

Mattias Loxi - Medgrundare - Sälj - Marknad
Mattias Loxi - Medgrundare - Sälj - Marknad
Mattias är en av grundarna till Cinode där han arbetar med sälj och marknad. Driver Cinodes marknadsföring genom Sveriges mest populära blogg inom konsultbranschen samt det uppskattade nyhetsbrevet "Veckans konsultnyheter". Även flitigt anlitad föreläsare om de senaste trenderna i konsultbranschen. Lägg gärna till mig på Linkedin

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *