6 påskägg för konsultbolag

mars 28, 2024 · Konsult

Skrivet av: Mattias Loxi

Vi vässar ständigt vårt erbjudande med nya funktioner och smarta lösningar som gör det både enklare och roligare att driva konsultbolag. 

Inför påskhelgen tipsar vi om några smarriga påskägg .

Glad påsk! 🐣

Önskar vännerna på Cinode

1. Konsult-cv:n och kompetenshantering på autopilot med AI-stöd

I det första påskägget får ni en automatiserad konsultprofilsprocess med AI-stöd.

Med Cinode kan ni nu med ett knapptryck hämta in uppdragsbeskrivningen, fakta om uppdraget och kompetenser direkt till CV:et. Utöver detta hjälper Cinodes nya AI-funktioner till med formulering och passande textlängd. Dessutom kan Cinode automatiskt översätta och föreslå kompetenser utifrån uppdragsbeskrivningen. Allt med några få klick!

Med våra anpassningsbara mallar och olika versioner skräddarsyr ni enkelt CV:n direkt mot uppdragen. Effektivt och enkelt med hög kvalitet! 

2. Ineffektiv resurshantering kostar mer än ni tror – öka beläggningsgraden med Cinode

Går ni fortfarande på magkänslan när ni tillsätter era mest värdefulla tillgångar? Ineffektiv resurshantering kostar mer än ni tror. 

Det andra påskägget är till dig som ska hitta och hålla reda på vilka medarbetare som är tillgängliga, vilka uppdrag som behöver förlängas och vem som har semester när.

På Cinodes plattform ser ni på ett enhetligt och strukturerat sätt er aktuella beläggningssituation och tillgänglighet för individ, team och organisation. Alla har alltid samma uppdaterade information och kan därmed enklare fatta rätt beslut samtidigt som ni effektiviserar er allokering. 

Med Cinode Business matchar ni projekt och uppdrag mot tillgänglig kompetens och personlig ambition.

3. Detaljerad projektplanering

I det tredje påskinlägget hittar ni Cinodes nya projektplanering för er som behöver planera projekt på mer detaljerad nivå och byta resurser ofta i projektet. Allt för att effektivisera projektplaneringen och optimera er beläggning.

4. Borde inte er partneraffär vara mycket större?

Att investera i och utveckla din underkonsult- och partnerverksamhet är avgörande för att säkerställa konsultföretagets tillväxt och framgång.

Cinode är mycket mer än ett vanligt system – det är även ett nätverk bestående av över 6000 bolag. Här kan du hitta nya underkonsulter, partners och ta del av fler affärsmöjligheter.

Cinode Partner kan du hantera såväl dina medarbetare, som underkonsulter och partners.

5. API:er som är lätta att använda

Integrera Cinode med era övriga system för en sömlös digitaliserad upplevelse. Cinode har färdiga kopplingar till bland annat kalender- och mailsync, AD, SSO och nästan alla andra appar genom färdigbyggda connectorer samt ett lättanvänt REST-API för oändliga möjligheter.

6. Skapa cv:n, kompetensinventera och bli en del av Network – kostnadsfritt

Cinode Free är det ultimata påskägget som gör det ännu enklare att driva konsultbolag!

I gratisversionen av plattformen kan bolag skapa delbara online-cv:n på några sekunder, sköta sin kompetensinventering och bli en del av Cinode Network för att hitta partners samt ta del av publika och privata uppdragsförfrågningar. Allt utan kostnad! 

Nu finns det inga ursäkter längre! Gör all er kompetens, inklusive era underkonsulters, sökbar, matchningsbar och enhetligt paketerad i era unika färger och former!

Cinode Free förenklar konsultbolagens vardag!

Mattias Loxi - Medgrundare - Sälj - Marknad

Mattias är en av grundarna till Cinode där han arbetar med sälj och marknad. Han driver Cinodes marknadsföring genom Sveriges mest populära blogg inom konsultbranschen samt det uppskattade nyhetsbrevet "Veckans konsultnyheter". Dessutom kör han Konsultpodden. Lägg gärna till mig på Linkedin https://www.linkedin.com/in/mattiasloxi/

Du kanske också gillar...

Alla inlägg