Softhouse rustar för tillväxt genom att samla sina processer hos Cinode

december 15, 2020 · Cinode, Pressmeddelanden

Skrivet av: Mattias Loxi

Softhouse Consulting är ledande inom mjukvaruutveckling med över 200 medarbetare  fördelade på sju kontor. Nu tecknar de avtal med Cinode för hantering av kompetenser, cv, beläggning, försäljning och partners. 

 – Genom Cinode har vi gått från tre verktyg till ett och får nu all viktig information samlat på ett ställe. Det ger oss stora fördelar, speciellt när vi nu går in i en viktig tillväxtfas där vi fortsätter att bygga ett gemensamt Softhouse. Med Cinode får vi överblick och ser redan ett ökat engagemang och samverkan i säljorganisationen, säger Anna Bäcklin, koncernchef på Softhouse.

Cinode är den marknadsledande plattformen inom Skills Management och Seamless sourcing. Genom Cinode Partner Network får kunderna även möjlighet att sourca extern kompetens, hitta nya partnerskap och få fler förfrågningar. Detta gör att Cinode har en unik position på marknaden.

– Vi är väldigt stolta över partnerskapet med Softhouse som har en fantastisk fin specialistkompetens i bolaget. De har ett enastående gemensamt engagemang vilket speglar deras goda resultat, även nu under utmanande tider, säger Mattias Loxi, medgrundare Cinode. 

Softhouse grundades 1996 och utvecklar digitala affärer, mjukvara, verksamheter och människor. Tidigt gjorde man sig kända som pionjärer inom lean och agil mjukvaruutveckling. Under pandemin har bolaget fortsatt gått starkt genom att snabbt ställa om till ännu fler remote-leveranser än tidigare.

– Cinode gynnar också våra kunder eftersom vi alltid har översikten gällande kompetens, beläggning och uppdrag. Det gör att vi snabbt får rätt person till rätt uppdrag och smidigt kan rotera våra kompetenser när det behövs. Vi ser även stora fördelar med att kunna arbeta ännu mer aktivt med Partners och Underkonsulter genom att nyttja Cinode Partner Network, säger Anna.

Om Softhouse

Softhouse utvecklar digitala affärer, mjukvara och människor och levererar värde snabbt och kontinuerligt. Softhouse grundades 1996 och var en av de första bolagen att introducerade Agil metodik i Sverige. Softhouse erbjuder mjukvaruutveckling och konsulttjänster inom IT, digitalisering och teknik. Softhouse har ca 200 medarbetare fördelade på kontoren i Stockholm, Malmö, Karlskrona, Karlshamn, Växjö, Jönköping och Sarajevo.

Mattias Loxi - Medgrundare - Sälj - Marknad

Mattias är en av grundarna till Cinode där han arbetar med sälj och marknad. Han driver Cinodes marknadsföring genom Sveriges mest populära blogg inom konsultbranschen samt det uppskattade nyhetsbrevet "Veckans konsultnyheter". Dessutom kör han Konsultpodden. Lägg gärna till mig på Linkedin https://www.linkedin.com/in/mattiasloxi/

Du kanske också gillar...

Alla inlägg