”Ni lyssnar på era kunder och släpper relevanta uppdateringar”

Skrivet av Mark Kantor - Affärsutvecklare/Produktägare |  Ingen kommentar

aRway, experter inom modellering och Enterprise Architecture, har sedan 2014 använt Cinode i sitt dagliga arbete. Jag passade på att ställa några frågor om hur de upplever tjänsten till aRways konsultchef, Sebastian Lindqvist Rehn.

Varför valde ni Cinode?

– För förbättringspotentialen inom vår resurs- och CV-hantering. Med tjänsten får vi möjlighet att besvara fler förfrågningar med en gemensam kompetensöversikt. Vi märker också att vi har fått riktigt bra ROI i form av både tid, pengar och framförallt samordning. I framtiden vill vi gärna arbeta med Cinode i ännu större omfattning för att få ut ännu mer av tjänsten.

Hur sannolikt är det att du skulle rekommendera Cinode till en vän/kollega? (Från 1 till 10)

– En 10:a. Jag vill också passa på att berömma supporten som har fungerat mycket bra de gånger när jag har behövt det. Det känns skönt med ett bolag på språng, som lyssnar på sina kunder och släpper relevanta uppdateringar.

Vilka nya funktioner skulle ni vilja se i närtid?

– Vi skulle gärna vilja arbeta ännu närmare våra partners och kunder. Exempelvis att de själva skulle kunna söka kompetens hos oss och proaktivt bemanna sina uppdrag.

Vilka utmaningar/möjligheter tror ni att konsultbranschen står inför inom det närmaste året?

– Att kunderna lyckas hitta rätt kompetens, att de slutar kasta ut långrev genom mäklarfirmor och hoppas på det bästa och börjar med att leta själva. Vi tror också på att kunden kommer köpa leveranser istället för timmar, dvs ett resultat istället för arbetad tid.

 

Sveriges populäraste nyhetsbrev för konsulter

Gör som över 6000 konsulter och konsultchefer - prenumerera på Sveriges bästa nyhetsbrev om konsultbranschen. Varje söndag får du de viktigaste nyheterna, artiklarna och rapporterna om konsultbranschen.


Om författaren

Mark Kantor - Affärsutvecklare/Produktägare
Mark Kantor - Affärsutvecklare/Produktägare
Mark är produktägare på Cinode och ägnar dagarna åt att kunddrivet planera produktens utveckling och äga det kommersiella ansvaret. Mark är systemvetare och ekonom. Han har jobbat i linjebefattningar och som konsult med processutveckling, outsourcing samt försäljning. Fritiden ägnas åt träning, familj och matlagning.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *