Cinode Partner Network – öka tillväxt och lönsamhet i ditt konsultföretag

Skrivet av Mark Kantor - Affärsutvecklare/Produktägare |  Ingen kommentar

Digitalisering, specialisering och gig-ekonomin. Tre superkrafter som sveper över oss och påverkar oss som individer, samhälle och organisationer. 

En aktör som framför allt påverkas i denna nya värld är våra kunder – konsultföretagen. Företag vi arbetat nära med under många år, där vi sett, diskuterat och analyserat dessa krafter. Detta har gjort att vi ackumulerat tusentals timmar i dialog med våra kunder, arbetet med vår roadmap och tillhörande features. Därtill en finansieringsrunda som ska hjälpa oss att realisera de drömmar som under många år funnits och förfinats. Drömmar runt hur Cinode ska stötta ett konsultföretag i den värld över vilken dessa tre superkrafter nu sveper.

Långa och goda kundrelationer har format Cinode till vad det är idag – en motor för att matcha medarbetarnas önskemål, kompetenser och tillgänglighet mot ett kundbehov. Från början fanns behov att göra detta mot kundernas medarbetare. Att effektivt och enkelt hantera kompetens, affärsmöjligheter och tillgänglighet. Självklart är Cinode även framgent det naturliga valet för detta.

I kunddialogen framkom ett behov med kandidater i rekryteringen. Vi byggde stöd för detta. Vidare på vår resa dök behovet med underkonsulter upp. Vi adderade även detta. Väl medvetna om att det runt hörnet kommer ett paradigmskifte för konsultföretagen. 

Morgondagens affärsmannaskap

Konsultföretagen går från att vara en kompetenspartner, vars huvudsakliga strategi är att erbjuda en anställning till efterfrågad kompetens, till att bli en aktör med ett nätverkskapital. Med rätt mix av interna och externa kompetenser. Detta för att ha den spets och bredd som krävs för att vara relevant för kundens behov – med en flexibilitet för att kunna växa med lönsamhet.

Att bygga marknadens bästa stöd för denna hantering och för morgondagens affärsmannaskap i ekosystemet av konsulter. Det är vad vi starkt tror på. Det är vad vi är besatta av. 

Kunden och behovet i fokus

Framåt ser vi att digitaliseringen driver på efterfrågan av en stark kompetenspartner – samtidigt som specialiseringen och gig-ekonomin gör att matchningspusslet blir än mer tidskrävande och manuellt.

Det är här Cinode kommer in. Med Cinode vill vi att era medarbetare finns  precis lika nära till hands som era underkonsulter och partners. Ni ska aldrig behöva lämna er arbetsyta för att kunna hitta personer externt. Det ska vara kunden, behovet och lösningsteamet som står i fokus – inte anställningsformen.

De partners ni knyter till er ska i sin tur erbjudas en samlingsplats. En samarbetsplattform för de utvecklande, lönsamma och värdeskapande uppdragen. Där kan kunder, konsultbolag och dess medarbetare med samarbetspartners blomstra.

Upptäck nya samarbeten

Nu växlar vi upp vår utveckling och erbjuder våra kunder att fortsätta resan med oss in i nätverksekonomin – där det optimala leveransteamet alltid går snabbt att överblicka.

Era partnerrelationer ger er draghjälp och nya möjligheter i er dagliga affär. Och ni kan utforska nya samarbeten, där ert konsultbolag kan bli upptäckt. Allt på samma ställe. Där ni redan arbetar i det dagliga. 

Cinode Partner Network

Som nästa steg på denna resa  introducerar vi nu Cinode Partner Network. En inbäddad samlingsplats som ni kan nyttja för att hitta nya samarbeten för att stärka er försäljning eller leveransförmåga. Ni kan ta del av varandras behov och avisera ut era egna. Publikt eller riktat mot utvalda partners. Ni bestämmer hur ni vill rikta er kommunikation. Med över 200 kunder erbjuder vi en språngbräda för era nya samarbeten. 

Till er som varit med oss på vår resa sedan starten. Till er som är på väg ombord. Vi ser så mycket fram emot att göra den här fortsatta resan tillsammans med er.

För er som redan har Cinode

Läs mer om hur du aktiverar Cinode Partner Network här;
https://support.cinode.com/hc/sv/articles/360013420599-Vad-%C3%A4r-Cinode-Partner-Network

Registrera er kostnadsfritt

För er som ännu inte är Cinode kunder kan ni signa upp er för Cinode Partner Network kostnadsfritt här;
https://cinode.com/cinode-network-promotion/

Webbinarie 7:e maj – Partnerskap och ekosystem – en del av framtidens konsultbolag!

En väl genomtänkt partnerstrategi och utförande blir därför ett måste för att ditt konsultföretag ska tillhöra morgondagens vinnare! Både när det gäller att få uppdrag men också nå en större leveransförmåga.

Lär dig om trenderna som påverkar marknaden, strategin och hur du behöver arbeta framåt för att ni ska lyckas nå tillväxt och lönsamhet. Anmäl dig till vårt webbinarium 7:e maj;
https://zoom.us/webinar/register/WN_X9LEl_iuShC0ONYpMcArEg

Sveriges populäraste nyhetsbrev för konsulter

Gör som över 6000 konsulter och konsultchefer - prenumerera på Sveriges bästa nyhetsbrev om konsultbranschen. Varje söndag får du de viktigaste nyheterna, artiklarna och rapporterna om konsultbranschen.


Om författaren

Mark Kantor - Affärsutvecklare/Produktägare
Mark Kantor - Affärsutvecklare/Produktägare
Mark är produktägare på Cinode och ägnar dagarna åt att kunddrivet planera produktens utveckling och äga det kommersiella ansvaret. Mark är systemvetare och ekonom. Han har jobbat i linjebefattningar och som konsult med processutveckling, outsourcing samt försäljning. Fritiden ägnas åt träning, familj och matlagning.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *