Cinode medverkar på Open Stockholm Award 2012

mar 25 2012 · Cinode

Skrivet av: Mattias Loxi

I år medverkar Cinode i Open Stockholm Awards.

Fram till den 13 maj pågår tävlingen, som går ut på att skapa den bästa appen eller webbtjänsten från Stockholms öppna data.

Syftet med Open Stockholm, ett initiativ från Stockholm stad, är att öppna upp och dela med sig av den digitala offentliga data som Stockholm stad samlar in. Informationen kan sedan fritt (eller till självkostnadspris) användas av utomstående appar och IT-tjänster.

Vi på Cinode tror på öppenhet och tillgänglighet och vill självklart medverka till smartare IT-tjänster för Stockholms invånare. Under vår vinterkonferens i Åre har vi därför lagt ner mycket tid på att ta fram idéer och planer för den app som vi nu börjat utveckla.

Än så länge är appen hemlig men om några veckor, då vi skickat in vårt bidrag, berättar vi självklart mer om superappen!

Mer information om tävlingen

Mattias Loxi - Medgrundare - Sälj - Marknad

Mattias är en av grundarna till Cinode där han arbetar med sälj och marknad. Han driver Cinodes marknadsföring genom Sveriges mest populära blogg inom konsultbranschen samt det uppskattade nyhetsbrevet "Veckans konsultnyheter". Dessutom kör han Konsultpodden. Lägg gärna till mig på Linkedin https://www.linkedin.com/in/mattiasloxi/

Du kanske också gillar...

Alla inlägg