Cinode fortsätter växa med ny digital marknadsförare

Sep 27 2020 · Cinode

Skrivet av: Mattias Loxi

Cinode fortsätter att växa i snabb takt och fokus på den digitala marknadsföringen blir allt större. Denna vecka välkomnas Martina Kind som digital marknadsförare. Martina kommer närmast från rollen som Digital Operations Specialist på Reprise Digital. Hon har även arbetat på Nordic Tech House och har en utbildning från Hyper Island samt Berghs.

Varmt välkommen till Cinode-familjen Martina! Det ska bli fantastiskt roligt att bygga vidare bolaget och vår digitala närvaro tillsammans med dig.

Vad fick dig att ta steget till Cinode?

Det var många anledningar som gjorde att jag tog steget till Cinode. För mig är det viktigt att jobba med något som jag brinner för. Jag värderar att tro på produkten som ska utvecklas och därefter säljas. Cinode har en helt otrolig produkt och jag kunde inte gå miste om att få vara med på denna resa. Jag vill bidra med mina kunskaper och erfarenheter samt vidareutvecklas. Utöver produkten var det även personkemin och arbetsglädjen som teamet har.

Det ska bli spännande att lära mig mera om konsultbranschen och att få en djupare kunskap inom digital marknadsföring.

Vad ser du fram emot hos oss på Cinode?

Att få vara med på en spännande tillväxtresa tillsammans med Cinode och att lära mig mer om produkten. Jag ser också fram emot att bygga vår digitala närvaro och att utvecklas inom digital marknadsföring samt att få jobba med ett härligt team som kryllar av talanger.

Digital marknadsföring är en väldigt viktig faktor för att attrahera nya kunder. Vad är det som gör att du brinner för området?

Jag har alltid brunnit för sälj och marknad. För mig går det hand i hand och det är viktigt med en bred förståelse. Digital marknadsföring befinner sig i en ständig utveckling med många nya verktyg och system. Jag är intresserad av utveckling och att se saker vidareutvecklas. Det som jag brinner allra mest för är kundens resa och den bakomliggande strategin. Från att de har sett annonsen till att de köper produkten och vill utvecklas tillsammans med den. Att kunden, med hjälp av produkten, kan utveckla sina möjligheter till en bättre lönsamhet.

Slutligen, vem är Martina privat? Intressen?

Jag har många intressen. På fritiden gillar jag att träna, vara utomhus, umgås med vänner och familjen, resa, äta och dricka gott. På vintrarna föredrar jag att resa till Alperna med min man för att spendera många timmar i pisten även off-pisten samt att äta god mat. Har i mina tidigare år gjort två skidsäsonger, är utbildad skidinstruktör och jobbat som skidlärare. Så ja, jag är en skidnörd.

Som person är jag lugn och ser alltid det positiva, oavsett vad det gäller, man kan säga att jag är en optimist. Jag älskar att utmana mig själv och att utvecklas både yrkesmässigt samt privat. Allt händer av en anledning och ingenting är omöjligt, det är två av mina motton i livet.

Ett gott skratt förlänger livet, vilket jag starkt tror på. Jag älskar att skratta och ha kul tillsammans med vänner, familj samt på jobbet.

Mattias Loxi - Medgrundare - Sälj - Marknad

Mattias Loxi - Medgrundare - Sälj - Marknad

Mattias är en av grundarna till Cinode där han arbetar med sälj och marknad. Driver Cinodes marknadsföring genom Sveriges mest populära blogg inom konsultbranschen samt det uppskattade nyhetsbrevet "Veckans konsultnyheter". Även flitigt anlitad föreläsare om de senaste trenderna i konsultbranschen. Lägg gärna till mig på Linkedin

Du kanske också gillar...

Alla inlägg