Cinode – finalist i Sales Awards för bästa B2B-verktyg!

Skrivet av Mattias Loxi - Medgrundare - Sälj - Marknad |  Ingen kommentar

Cinode har i hård konkurrens utsetts till finalist i årets Sales Awards – B2B SALES TOOL SUPPLIER OF THE YEAR. Priset delas ut på The Sales Conference den 19:e november. Bakom priset står ProSales Institute.

Prisets syfte är att lyfta fram företag inom B2B som levererar innovativa och effektiva verktyg för att stödja sälj samt marknad. Cinodes unika plattform som binder samman kompetens, leverans samt försäljning har rönt stora framgångar under de senaste åren och är ledande i Sverige inom konsultbranschen.

”Cinode is unique – it’s the first tool that combines all core process in a consulting business.”

Lisa Dennis, Transcendent Group

Kunderna ser enorma synergieffekter och genererar fler affärer. Cinode är verktyget som dessutom länkar ihop konsultföretag och enmanskonsulter för att för att hantera affärsmöjligheter tillsammans – en helt unik möjlighet att växa sin affär ytterligare!

Den 19:e november på The Sales Award gala delas priset ut till en av de tre finalisterna. Juryn består av åtta framstående personer inom försäljning, marknad och ledarskap i Sverige.

Sveriges populäraste nyhetsbrev för konsulter

Gör som över 6000 konsulter och konsultchefer - prenumerera på Sveriges bästa nyhetsbrev om konsultbranschen. Varje söndag får du de viktigaste nyheterna, artiklarna och rapporterna om konsultbranschen.


Om författaren

Mattias Loxi - Medgrundare - Sälj - Marknad
Mattias Loxi - Medgrundare - Sälj - Marknad
Mattias är en av grundarna till Cinode där han arbetar med sälj och marknad. Driver Cinodes marknadsföring genom Sveriges mest populära blogg inom konsultbranschen samt det uppskattade nyhetsbrevet "Veckans konsultnyheter". Även flitigt anlitad föreläsare om de senaste trenderna i konsultbranschen. Lägg gärna till mig på Linkedin

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *