”Cinode is unique – it’s the first tool that combines all core processes in a consulting business.”

Transcendent Group är ett snabbväxande konsultbolag i sju länder. De är specialiserade inom Governance, Risk samt Compliance och är utsedda till en av Europas bästa arbetsplatser.

Cinode används dagligen av samtliga inom bolaget för att hantera kompetens, konsultprofiler, uppdrag och beläggning. Samtidigt bidrar det genom att vara ett modernt verktyg till att göra Transcendent Group till en attraktiv arbetsgivare.

Transcendent Group

”Cinode har digitaliserat våra processer och på så sätt gjort oss effektivare”

XLENT med 500 medarbetare på 14 orter har vuxit med 15-20 procent med god lönsamhet de senaste åren. Cinode har bidragit till den utvecklingen.

Tack vare Cinode har XLENT idag ett snabbt och strömlinjeformat sätt att skapa attraktiva konsultprofiler och ett enhetligt sätt att beräkna beläggning, både på enhetsnivå och för hela företaget.

XLENT

”Otroligt smart kompetensmatris”

Berotec är ett gig-företag med över 250 experter inom teknik, it och ledarskap. Med Cinode har de fått ordning på kompetenser, konsultprofiler och rekryteringen. De har också fått ett verktyg för att presentera sin kompetens och medarbetare både internt och externt.

Kompetensinventeringen i Cinode hjälper Berotec tidigt identifiera eventuella utmaningar i leveranser och möjliggör satsningar på utbildning eller rekrytering i rätt tid.

Berotec

”Uppdrags- och beläggningshanteringen gör oss snabbare och mer proaktiva”

Forefront Consulting är ett av Sveriges snabbast växande konsultbolag. På bara några år har de helt organiskt gått från 100 till över 400 medarbetare!

Cinode samlar och gör hela processen från kandidatansökan till belagd konsult snabb och effektiv. Samtidigt får de översikten och det strategiska stöd för att fortsätta växa.

Forefront Consulting

”För mig är Cinode allt jag behöver!”

Agreat är konsultbolaget från Göteborg som vuxit extremt snabbt och samtidigt skapat riktigt goda resultat. Med Cinode har de fått en plattform skräddarsydd för konsultföretags behov som stöttar tillväxt, lönsamhet och transparens.

Konsultbolagets snabba tillväxt har ställt krav på struktur och möjligheten att dela information mellan medarbetare för att säkra hög delaktighet.

Agreat

”Det kommer alltid finnas behov av att hitta rätt resurs extremt snabbt”

För konsulter är det en utmaning att inventera och uppdatera sin kompetens samt på ett enkelt sätt presentera den attraktivt i säljsituationer för att vinna nya uppdrag. Som säljansvarig behöver du svara direkt för att vinna affären och kunna se vem som kan hantera leveransen.

Lyssna på hur den erfarne managementkonsulten Sebastian Lind, som arbetat både globalt, inom Norden och som konsult, använder Cinode för att förenkla sin vardag.

Softronic

”Enklare och roligare för alla”

Våra medarbetare uppskattar det sociala och att de får inblick i verksamheten. Tillgänglig information av uppdrag och beläggning ger oss kontroll. Kompetensinventeringen, sök-funktionen och den smidiga paketeringen gör att vi sparar tid!

Vi är mycket nöjda med Cinode. Implementationen har gått smidigt och vi ser redan resultat i form av att vi får fram fler tänkbara individer när vi bemannar våra projekt.

– Mathias Kjellberg, COO Softronic Softronic
Knowit

”Kompetenser och affärer i en helhet!”

Med Cinode vidareutvecklar vi vårt digitaliserade arbetssätt för att hantera våra kompetenser och cv:n. Genom att strukturera och synliggöra våra kompetenser skapar vi bättre förutsättningar för samverkan och tillväxt inom vår nätverksorienterade organisation

Tillsammans med Cinode vidareutvecklar vi nu våra verktyg för att hantera och träffsäkert presentera koncernens förmågor, något som stärker vårt varumärke ytterligare. Vi ser fram emot att fortsätta utveckla partnerskapet med Cinode

– Per Wallentin, CEO och Koncernchef Knowit System Verification
System Verification

”Cinode sparar tid!”

Cinode effektiviserar vår interna process för kompetens och medarbetarhantering, vilket innebär att vi snabbare kan presentera rätt profiler för våra kunder. Detta är en stor tidsvinst, speciellt vid de många upphandlingar vi deltar i varje år. Dessutom uppskattar kunderna våra snygga cv:n. Det är ett lyft helt enkelt.

– Erik Björhäll, CEO System Verification System Verification
Prevas

”Det märks att verktyget är gjort av konsulter för konsulter.”

Cinode är ett modernt säljverktyg som även stödjer vår employer branding. Det märks att verktyget är gjort av konsulter för konsulter, till skillnad från vår tidigare lösning. Sökbarheten, kompetensinventeringen och möjligheten att skapa kundanpassade cv:n förenklar vår vardag.

Våra konsulter är väldigt positiva. De gillar framförallt att det är intuitivt och enkelt att komma igång med Cinode. Den enkla kompetenssökningen underlättar att hitta kollegor och förbättrar den interna kommunikationen inom bolaget. Vi har fått en närmare kontakt med våra fantastiska kollegor i Danmark.

– Thomas Schaumann, Manager Business Region Stockholm på Prevas. Prevas
B3 Consulting

”Bättre ordning och matchning mot kompetenser”

Nu har vi ett kompetenskonto per konsult som vi anpassar till säljande konsultprofiler för varje uppdrag. Med Cinode har vi fått bättre ordning och lättare att matcha kompetens mot ett uppdrag.

– Håkan Lindberg, Partner B3IT
Sofigate

”Enkla och snabba funktioner som är lättillgängliga för alla”

Vi har expanderat fort och behöver nu ersätta våra Excel-ark med ett planeringsstöd anpassat för vår konsultverksamhet. Vi letade efter enkla och snabba funktioner som är lättillgängliga för alla. Det och mycket mer hittade vi hos Cinode.”

– Anders Oscarsson, General Manager TrueSec TrueSec
Lexicon IT Konsult

”Snabbare och bättre matchning mellan våra kunduppdrag och medarbetares kompetenser”

Vi skapar nu förutsättningar för att öka försäljningen ytterligare genom en snabbare och bättre matchning mellan våra kunduppdrag och medarbetares kompetenser.

Cinode flätar samman våra flöden kring rekrytering, kompetensutveckling och sälj – vi ser stor potential i att samla helheten. Vårt mål är att jobba långsiktigt med konsulternas kompetensutveckling och samtidigt kunna agera snabbt på affärsmöjligheter och detta stödjer Cinode.

– Carl Johan Bernadotte, Sales Director/Vice President Lexicon-IT Konsult Lexicon IT Konsult
Sofigate

”All information samlad.”

Cinode ger oss alla tillgång till all information mycket snabbt och enkelt – vi ser stor potential i att samla helheten i ett gemensamt flöde.

Med tjänsten ökar delaktigheten för våra medarbetare. Jag gillar specifikt beläggningsöversikterna som direkt synliggör vår tillgänglighet tillsammans med våra framtida affärsmöjligheter.”

– Erik Fredriksson, Managing Director Sofigate Sweden Sofigate
m⁴

”Att ha allt samlat i molnet är oslagbart”

”Cinode hjälper oss att spara mycket tid. Ledningsgruppen har all information ett knapptryck bort, som vid uppföljning på veckomöten eller för strategisk planering. Förmågan att snabbt matcha rätt konsult mot rätt uppdrag är en av våra framgångsfaktorer och vi räknar med att den digitalisering Cinode möjliggör hjälper oss att nå våra tillväxtmål.

Med Cinode sparar vi väldigt mycket tid och får ett proffsigt resultat. Vi kan samla, söka och paketera våra konsulters kompetens och matcha mot deras tillgänglighet. Att ha allt samlat i molnet är oslagbart”

– Mikael Karlsson Regionchef och medgrundare, m⁴ m⁴
Fraktio

”Cinode är först på marknaden med en produkt utvecklad för att möta de unika behov konsultföretag har.”

”Vi har en lång historia av att utveckla några av de mest krävande mjukvaruprodukterna och tjänsterna på nätet. Att organisera våra team och samtidigt växa vårt företag har varit en kombination av manuellt arbete, planering och kalkylblad – jag skojar inte! Cinode är först på marknaden med en produkt utvecklad för att möta de unika behov konsultföretag har. Cinodes produktvision är anpassad till vår vision.

Cinode erbjuder ett sätt att hantera och visualisera vad våra konsulter gör. Individer kan enkelt planera sitt arbete, presentera sina färdigheter och status gentemot andra istället för en central och kryptisk excelbladscirkus.

– Jesse Peurala CEO och Joonas Pajunen COO på Fraktio Fraktio

sem, pulvinar venenatis, ut Donec dolor.