Så fungerar beläggningsfunktionen i Cinode [Video]

december 8, 2022 · Cinode

Skrivet av: Mattias Loxi

Använder du fortfarande Excel för att hålla koll på din beläggning? Det finns mer effektiva och lönsamma sätt. 

Med en digital plattform som visar beläggningen ser du på ett enhetligt och strukturerat sätt er aktuella beläggningssituation. Alla har alltid samma uppdaterade information och kan därmed enklare ta rätt beslut samtidigt som ni effektiviserar er allokering. 

Med en digital plattform kan ni även arbeta med preliminär beläggning för projekt/uppdrag som är på väg in. Det gör att ni lättare fattar rätt beslut om vem ni tillsätter. Dessutom kan ni vända och vrida för att se hur beläggningen ser ut utifrån olika faktorer såsom team, plats och kompetens. 

Är ni konsultbolag kan ni också enklare stödja visionen att “alla är säljare”. 

Säkerhetsspecialisten ökar beläggningsgraden med Cinode

Omegapoint, med över 800 specialister inom cybersecurity, gick från Excel till Cinode för att få bättre struktur och högre beläggningsgrad. I videon nedan visar vi beläggningsfunktionaliteten i Cinode samt intervjuar Anders Lindeberg, Sales Director på Omegapoint. 

Affärer, projekt och bemanning i ett flöde!

Mattias Loxi - Medgrundare - Sälj - Marknad

Mattias är en av grundarna till Cinode där han arbetar med sälj och marknad. Han driver Cinodes marknadsföring genom Sveriges mest populära blogg inom konsultbranschen samt det uppskattade nyhetsbrevet "Veckans konsultnyheter". Dessutom kör han Konsultpodden. Lägg gärna till mig på Linkedin https://www.linkedin.com/in/mattiasloxi/

Du kanske också gillar...

Alla inlägg