Cinode är för andra året i rad silversponsor till Team Rynkeby!

Dec 09 2021 · Cinode

Skrivet av: Mattias Loxi

Barn och cancer hör inte ihop. Barncancerfonden arbetar hårt för att bekämpa barncancer men för att nå dit krävs mer forskning. Team Rynkeby är en del i ett nordiskt välgörenhetsprojekt som varje år samlar in pengar till svårt sjuka barn. Cinode är hedrade över att få möjlighet att stötta insamlingen även detta år.

Team Rynkeby gör ett imponerande arbete med att hjälpa de mest utsatta genom att årligen cykla till Paris för att samla in pengar till Barncancerfondens verksamhet. 

– Team Rynkebys insamling och arbete med att öka medvetenheten samt sprida kunskap om barn med allvarliga sjukdomar är enormt viktigt och något vi känner oss hedrade över att få uppmärksamma, säger Mattias Loxi, marknadschef på Cinode.

2 250 cyklister från nio länder

Team Rynkeby grundades 2002 i Danmark och är en del av ett europeiskt välgörenhetsprojekt som varje år samlar in pengar till barn med cancer och deras anhöriga. Deltagarna är indelade i olika lagar och tillsammans cyklar de till den franska huvudstaden. 

Idag består Team Rynkeby av 2 250 motionscyklister och 350 medhjälpare fördelat på 65 lokala lag från Danmark, Sverige, Finland, Norge, Färöarna, Island, Tyskland, Schweiz och Belgien.

Under största delen av ett år ska deltagarna inte bara klara av att cykla dryga 1 200 km till Paris – de förpliktigar sig också till att göra en insats för att samla in pengar till barn med allvarliga sjukdomar.

– Alla cyklister och servicedeltagare lägger ner mycket tid och engagemang i denna insamling. Självklart vill vi vara med att stötta detta livsviktiga arbete, säger Mattias.

Mattias Loxi - Medgrundare - Sälj - Marknad

Mattias är en av grundarna till Cinode där han arbetar med sälj och marknad. Han driver Cinodes marknadsföring genom Sveriges mest populära blogg inom konsultbranschen samt det uppskattade nyhetsbrevet "Veckans konsultnyheter". Dessutom kör han Konsultpodden. Lägg gärna till mig på Linkedin https://www.linkedin.com/in/mattiasloxi/

Du kanske också gillar...

Alla inlägg