Cinode accelererar försäljningen med Lotta Berlin i Göteborg

Sep 23 2020 · Cinode, Pressmeddelande

Skrivet av: Mattias Loxi

Cinode, den marknadsledande Saas-plattformen inom kompetens och seamless sourcing, förstärker säljorganisationen med Lotta Berlin i Göteborg. Lotta har lång erfarenhet av konsultbranschen inom sälj, affärsutveckling samt partnerskap och blir en viktig del för den fortsatta tillväxten. Hon kommer närmast från HiQ och har tidigare erfarenhet från Sigma, A Society samt SwCG.

 – Vi är extremt glada över att få in Lotta i Cinode. Hon kommer att stärka försäljningsteamet men även bidra med sin expertis när det gäller partnersamarbeten i branschen. Hon har fantastisk energi och gör att vi samtidigt kommer ännu närmare våra kunder i västra Sverige, säger Anders Hagberg, vd på Cinode.

Fler än hälften av de börsnoterade svenska konsultbolagen använder Cinode för att synliggöra kompetens, tillgänglighet och skapa tillväxt genom samarbeten i branschen. Bolaget har även kontor i Finland och användare i ett 20-tal länder.

– Det är med en oerhörd stolthet och glädje som jag nu får bli en del av Cinode.

Är det något som jag har värdesatt under mina år i konsultbranschen är det alla fantastiska samarbeten. Att nu få möjligheten att hjälpa dessa bolag med att frigöra deras potential i försäljning, leverans och kompetensförsörjning, med hjälp av Cinode samt mer lokal närvaro i västra Sverige, ser jag som ett ärofyllt uppdrag och en spännande utmaning.

Vi ska tillsammans driva partnerskap och samarbeten till ytterligare nivåer. Vi ska göra det enkelt och smart. Jag hoppas kunna bidra med en förståelse, erbjuda en tillgänglighet och tillsammans hitta nya möjligheter för kunder, partners och kollegor, säger Lotta Berlin, Cinode.

Lotta började på Cinode den 21:a september.

Mattias Loxi - Medgrundare - Sälj - Marknad

Mattias Loxi - Medgrundare - Sälj - Marknad

Mattias är en av grundarna till Cinode där han arbetar med sälj och marknad. Driver Cinodes marknadsföring genom Sveriges mest populära blogg inom konsultbranschen samt det uppskattade nyhetsbrevet "Veckans konsultnyheter". Även flitigt anlitad föreläsare om de senaste trenderna i konsultbranschen. Lägg gärna till mig på Linkedin

Du kanske också gillar...

Alla inlägg