Vad är nyckeln till kvinnlig framgång i konsultbranschen?

Skrivet av Julia Thelin - Sälj - Marknad - Cinode |  Ingen kommentar

I min tredje intervju om kvinnligt ledarskap och nyckeln till kvinnlig framgång inom konsultbranschen träffade jag Ingrid Höög, vd och koncernchef för Wise Group AB.

”Konsultbranschen handlar om ett prestationsyrke där du i din egen person är den som levererar paketerad expertis till kund. Därför handlar mycket om relationer, att skapa förtroende och underhålla relationen över tid. Det är kvinnor ofta mer tränade på, i kombination med att vi är skickliga på att hantera olika typer av situationer. Frånsett förmågan att skapa resultat med sin kompetens tror jag att den relationella kompetensen är en av nycklarna för just kvinnor i konsultbranschen.”

Jag är imponerad av Ingrid som person och ledare. Ingrid är klok och har gett mig mycket att tänka på. Dessutom är hon oerhört trevlig att umgås med.

Vill du veta vilka faktorer som har hjälpt Ingrid att bli en framgångsrik ledare? Se intervjun nedan.

Sveriges populäraste nyhetsbrev för konsulter

Gör som över 6000 konsulter och konsultchefer - prenumerera på Sveriges bästa nyhetsbrev om konsultbranschen. Varje söndag får du de viktigaste nyheterna, artiklarna och rapporterna om konsultbranschen.


Om författaren

Julia Thelin - Sälj - Marknad - Cinode
Julia Thelin - Sälj - Marknad - Cinode
Julia har lång erfarenhet av it- och konsultbranschen på bland annat Microsoft samt Avega. På Cinode brinner hon för att hjälpa kunderna att arbeta smartare och effektivare.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *