Omegapoint Group tecknar avtal med Cinode inom Skills Management, CRM och beläggningsplanering

Omegapoint är specialistbolaget inom cybersäkerhet och säker digitalisering med över 400 konsulter i Stockholm, Göteborg, Malmö, Umeå och Uppsala. Nu tecknar de koncernavtal med Cinode inom Skills Management, cv-hantering, beläggning, CRM och matchning.

– Jag har följt Cinode sedan 2013. När leverantören av vårt tidigare konsultprofilsverktyg beslutade att avveckla tjänsten blev det därför naturligt att kontakta Cinode. Med Cinode ersätter vi vårt tidigare cv-verktyg, tillsammans med vårt CRM samt två kritiska Excelark, med ett system. Vi knyter samman alla bolag i koncernen genom Cinode och använder API:et för att integrera med våra övriga affärssystem, säger Roger Bille, Sales Manager på Omegapoint.

Cinode är den marknadsledande plattformen inom Skills Management, med tiotusentals användare i över 20 länder. Kunderna identifierar, visualiserar och matchar sin kompetens mot rätt utmaning – både inom och mellan företagen.

– Vi på Cinode är väldigt stolta över partnerskapet med Omegapoint. Cinode har länge varit en del av Omegapoint Stockholm. Med det lyckade samarbetet ser vi verkligen fram emot att utveckla vårt partnerskap med hela koncernen. Vi är väldigt imponerade över bolagets specialistkunskaper och fokus på kompetensutveckling, säger Gregor Waldner, Sales Executive på Cinode.

Omegapoint har en offensiv tillväxtstrategi med planerad etablering i norra Europa. Precis som tidigare sker tillväxten både organiskt och genom förvärv. Bolaget ägs av FSN Capital samt av medarbetarna.

– Cinode är en viktig del i vår tillväxtresa. I plattformen hanterar vi hela säljprocessen från lead till affär. Vi har full överblick över medarbetarnas kompetenser, ambitioner, tillgänglighet och även deras drömuppdrag. Verktyget ger oss även strategisk insikt i vår affär och vårt framtida kompetensbehov. Det blir spännande att fortsätta tillväxtresan i norra Europa med Cinode som partner, säger Roger Bille. 

Testa Cinode gratis i 14 dagar!

Mattias Loxi - Medgrundare - Sälj - Marknad

Mattias är en av grundarna till Cinode där han arbetar med sälj och marknad. Han driver Cinodes marknadsföring genom Sveriges mest populära blogg inom konsultbranschen samt det uppskattade nyhetsbrevet "Veckans konsultnyheter". Dessutom kör han Konsultpodden. Lägg gärna till mig på Linkedin https://www.linkedin.com/in/mattiasloxi/

Du kanske också gillar...

Alla inlägg