Cinode önskar god jul och är hedrade över att stötta Team Rynkeby

december 22, 2023 · Cinode, Okategoriserad

Skrivet av: Mattias Loxi

Vi på Cinode önskar er alla en riktigt god jul!

Vi är oerhört tacksamma för alla våra fantastiska samarbetspartners och våra kunders fortsatta förtroende. Vi ser fram emot att få jobba vidare tillsammans med er under 2024. 

I denna julhälsning vill vi även uppmuntra till att göra något för andra så här i juletid. Cinode är hedrade över att för fjärde året i rad uppmärksamma och stötta Team Rynkebys livsviktiga insamling.

Team Rynkeby är ett europeiskt välgörenhetscykellag som cyklar till Paris varje år för att samla in pengar till barn med kritiska sjukdomar och deras familjer.

År 2023 donerade Team Rynkeby 108,7 miljoner SEK till organisationer som hjälper barn med kritiska sjukdomar – varav 28,1 miljoner SEK gick till Barncancerfonden och Barnhjärnfonden i Sverige.

– Självklart vill Cinode stötta Team Rynkebys insamling och arbete för att öka medvetenheten om barn med allvarliga sjukdomar. Forskningen behöver mer pengar för att kunna bekämpa barncancer och då är initiativ som dessa så viktiga, säger Mattias Loxi, medgrundare och marknadschef på Cinode.

Cyklar över 1 200 kilometer

Välgörenhetsorganisationen grundades 2002 i Danmark. Deltagarna är indelade i olika lag och tillsammans cyklar de till den franska huvudstaden.

Idag består de av 1 971 motionscyklister och 521 servicedeltagare fördelade på 66 lokala lag från Danmark, Sverige, Finland, Norge, Färöarna, Island, Tyskland och Schweiz. 

Under största delen av ett år ska deltagarna inte bara klara av att cykla dryga 1 200 kilometer till Paris. De förpliktigar sig också till att göra en insats för att samla in pengar till barn med allvarliga sjukdomar.

Den sjukdom som tar flest barns liv

– Huvudparten av pengarna går till att finansiera forskning inom barncancer. Barncancer är fortsatt den sjukdom som tar flest barns liv i åldrarna 1-14 år och det är allt för många barn som får allvarliga biverkningar av behandlingen, säger Paul Chronqvist Svensson, Country Manager för Team Rynkeby Sverige.

Vi på Cinode önskar Team Rynkeby stort lycka till med insamlingen!

– Vi känner oss hedrade över att få stötta dem, avslutar Mattias Loxi.

Du som företagare kan också stötta kampen mot barncancer. Läs mer om hur ditt företag donerar här.

Andra organsiationer som ni kan stötta denna jul (som organisation eller privatperson):

UNHCR

Unicef

Barncancerfonden

Stadsmissionen

SOS Barnbyar

Mattias Loxi - Medgrundare - Sälj - Marknad

Mattias är en av grundarna till Cinode där han arbetar med sälj och marknad. Han driver Cinodes marknadsföring genom Sveriges mest populära blogg inom konsultbranschen samt det uppskattade nyhetsbrevet "Veckans konsultnyheter". Dessutom kör han Konsultpodden. Lägg gärna till mig på Linkedin https://www.linkedin.com/in/mattiasloxi/

Du kanske också gillar...

Alla inlägg