Hur bygger ni ett snabbväxande konsultbolag med god lönsamhet? (Video)

Att starta ett konsultföretag kan vara enkelt, men att lyckas nå snabb tillväxt och god lönsamhet är desto svårare. Ska tillväxten ske organiskt gäller det att sticka ut från mängden.

Agreat, konsultföretaget med snabbast omsättningstillväxt i Konsultkollen 2019, delar med sig av sina framgångstips.

I Konsultkollen samlar och analyserar Cinode varje år boksluten för över 200 konsultbolag. Denna gång var det konsultbolaget Agreat från Göteborg som växte snabbast av samtliga bolag i undersökningen. På en krävande marknad har de lyckats rekrytera och behålla talanger samtidigt som de kraftigt ökat försäljningen men ändå lyckats nå god lönsamhet. Självklart intervjuade vi dem för att ta reda på hur de lyckats.

Hur stort bör bolaget vara?

Inspireras av vad medarbetarna i Agreat’s ledning har att säga om företagskultur, rekrytering, transparens och jämställdhet. Vi får ta del av reflektioner om konsultmarknaden i Göteborg och varför tillväxt samt lönsamhet är otroligt viktigt. Och vad är egentligen den optimala storleken på ett konsultbolag? Det och mycket mer diskuteras i videointervjun.

Johan Haeger – Sälj – Marknad – Cinode

Johan Haeger – Sälj – Marknad – Cinode

Johan har lång internationell erfarenhet inom marknadsföring, kommunikation, försäljning och ledarskap. Efter sju år utomlands i sex länder brinner han för språk och relationer. Johan träffar dagligen konsultföretag med målet att hjälpa dem bli mer framgångsrika. Fritiden ägnas helst åt vågsurfing, snowboard, familj och vänner. https://www.linkedin.com/in/johanhaeger/

Du kanske också gillar...

Alla inlägg