Keep it simple!

maj 8, 2012 · Cinode, IT

Skrivet av: Mikael Tell

Dessa ord är ledord för oss på Cinode och är det första man ser när man öppnar dörren till vårt R&D-kontor. Oavsett om det handlar om att kommunicera ett budskap till våra kunder eller ta fram nya funktioner till våra tjänster, så finns de tre orden hela tiden i bakhuvudet.

Finns det en risk för att något kan uppfattas som för krångligt så är det fel på lösningen. Gör om gör rätt helt enkelt!

Vi är väl medvetna om att det finns lika många behov som det finns kunder. Vi kommer därför inte alltid att direkt lyckas ta fram de perfekta tjänsterna på första försöket. Våra kunders synpunkter och kommentarer är därför avgörande för hur framgångsrika våra tjänster kommer att bli. Vi vill ju att våra tjänster ska bli så funktionella och lättanvända som vi tänkt oss. I samtliga våra produkter kommer därför en återkopplingsfunktion att ha sin självklara plats. Finns det funktionalitet som inte är optimerad eller kan göras bättre så vill vi få reda på det direkt så att vi får en chans att kalibrera och finjustera tjänsten ytterligare.

Keep it simple! Detta gäller framförallt när vi skapar den tekniska plattformen för våra tjänster. För att kunna uppnå våra mål med att leverera smarta och anpassade tjänster till konsultbranschen så gäller det att vi snabbt och smidigt kan anpassa vår tekniska lösning till den respons som vi får från våra kunder. Då gäller det att vi har en kort turn around-tid från idé till leverans och det ställer höga krav på den underliggande tekniska arkitekturen.

Mikael Tell - CIO, grundare

Micke är en passionerad och driven utvecklare som brinner för att skapa smarta och innovativa webblösningar. Efter studierna till civilingenjör på KTH 1998 så kastade han sig in i IT-branschen. Han kände snabbt att han hade hittat rätt och under åren som konsult har Micke blivit mycket uppskattad för sin förmåga att tolka kundernas behov och förväntningar. Micke drivs av tanken att allt ständigt kan förbättras och effektiviseras. Därför var steget att vara med och starta upp Cinode mycket naturligt för honom.

Du kanske också gillar...

Alla inlägg