"Vi blev glada att någon förstått problematiken med cv-hanteringen hos konsultbolag"

Skrivet av Mattias Loxi - Medgrundare - Sälj - Marknad |  Ingen kommentar

EnvokeIT, ledande nordisk konsultfirma med över 10 år i branschen, ville få bättre ordning på cv-hanteringen. Nu har de endast ett CV per konsult som de skapar attraktiva och säljande profiler med. Vd:n Mathias Törnblom delar med sig av sina erfarenheter om Cinode. 

Varför valde ni Cinode?
– Vi hade stökigt med CV-hanteringen, olika versioner och tyvärr blev CV:t från konsulten till sist bara plåster på plåster och aldrig riktigt bra. När Cinode visade sin lösning blev vi på EnvokeIT glada att någon förstått problemet med CV-hanteringen inom konsultbolag.
Nu har vi ett CV per konsult som vi anpassar i profiler och vi kan skapa attraktiva och säljande CV:n till varje uppdrag. Efter att ha börjat använda Cinode har vi fått betydligt bättre ordning och vi tror att fler effekter kommer visa sig inom kort.
Hur fungerade det att ansluta sitt bolag till Cinode?
– Cinode gjorde snygga och bra mallar, anpassade för oss på EnvokeIT. Det var smidigt att komma igång och de CV:n vi hade då kunde de lätt lyfta in vilket gjorde vår instegströskel lägre.
Vilka nya funktioner skulle ni vilja se i närtid?
– Att vi från centralt håll kan uppdatera grundprofilen (har precis lanserats – reds. anm.), påminnelse till konsulten att uppdatera samt beläggningshantering med kostnader.
Hur sannolikt är det att du skulle rekommendera Cinode till en vän/kollega?
(Från 1 till 10)
– 10.
Vilka utmaningar ser ni att konsultbranschen står inför under de närmaste åren?
– Fortsatt prispress på konsulter och marginalerna per konsult minskar. Detta betyder att overheaden på varje konsulttimme måste minska. 

Sveriges populäraste nyhetsbrev för konsulter

Gör som över 6000 konsulter och konsultchefer - prenumerera på Sveriges bästa nyhetsbrev om konsultbranschen. Varje söndag får du de viktigaste nyheterna, artiklarna och rapporterna om konsultbranschen.


Om författaren

Mattias Loxi - Medgrundare - Sälj - Marknad
Mattias Loxi - Medgrundare - Sälj - Marknad
Mattias är en av grundarna till Cinode där han arbetar med sälj och marknad. Driver Cinodes marknadsföring genom Sveriges mest populära blogg inom konsultbranschen samt det uppskattade nyhetsbrevet "Veckans konsultnyheter". Även flitigt anlitad föreläsare om de senaste trenderna i konsultbranschen. Lägg gärna till mig på Linkedin

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *