”Det kommer alltid finnas behov av att hitta rätt resurs extremt snabbt”

Skrivet av Mattias Loxi - Medgrundare - Sälj - Marknad |  Ingen kommentar

För konsulter är det en utmaning att inventera och uppdatera sin kompetens samt på ett enkelt sätt presentera den attraktivt i säljsituationer för att vinna nya uppdrag. Som säljansvarig behöver du svara direkt för att vinna affären och kunna se vem som kan hantera leveransen.

Många konsulter använder Cinode för att snabbt anpassa samt visa sin mest relevanta kompetens och erfarenhet. Lyssna på hur den erfarne managementkonsulten Sebastian Lind, som arbetat både globalt, inom Norden och som giggare, använder Cinode för att förenkla sin vardag och bli en mer effektiv samt framgångsrik säljare.

Sveriges populäraste nyhetsbrev för konsulter

Gör som över 6000 konsulter och konsultchefer - prenumerera på Sveriges bästa nyhetsbrev om konsultbranschen. Varje söndag får du de viktigaste nyheterna, artiklarna och rapporterna om konsultbranschen.


Om författaren

Mattias Loxi - Medgrundare - Sälj - Marknad
Mattias Loxi - Medgrundare - Sälj - Marknad
Mattias är en av grundarna till Cinode där han arbetar med sälj och marknad. Driver Cinodes marknadsföring genom Sveriges mest populära blogg inom konsultbranschen samt det uppskattade nyhetsbrevet "Veckans konsultnyheter". Även flitigt anlitad föreläsare om de senaste trenderna i konsultbranschen. Lägg gärna till mig på Linkedin

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *