”Cinode förenklar vår vision att alla är säljare”

Skrivet av Anders Hagberg |  Ingen kommentar

Anders Franzén är med och bygger IT verksamheten inom det snabbt växande XLENT Consulting Group. Under sommaren byttes word- och excelmallar mot Cinodes tjänst för att kunna effektivisera arbetsprocesserna. Vi fick en pratstund med Anders om hur han ser på tjänsten.

Varför valde ni Cinode?
– Genom Cinode kan vi få ett enhetligt sätt att presentera oss på. Vi kan nu skapa olika säljprofiler som enkelt kan uppdateras med ny information, som nya uppdrag och kompetenser. Dessutom kan vi enkelt svara på frågor kring vår gemensamma kompetens- och beläggningssituation. Eftersom vi alla ser mer av verksamheten genom Cinode kan vi lättare hjälpa varandra, vilket också förenklar visionen ”alla är säljare”.

Vilka effekter har ni fått ut av Cinode? 
– Vi ser framför allt att Cinode ger oss tillgänglighet till aktuell information. Genom detta kan vi öka samarbetet och hastigheten från en fråga till ett svar. Vi ser att Cinode hjälper oss att kapa administrativa led och på så sätt kan vi bli effektivare och mer attraktiva gentemot våra kunder.

Vilka nya funktioner skulle ni vilja se i närtid?
– Vi upplever Cinode som ett enkelt och modernt gränssnitt för kompetenshantering och beläggningsplanering. Vi ser fram emot en kraftfullare sökmotor och ännu enklare hantering av uppdrag inom kort.

Hur sannolikt är det att du skulle rekommendera Cinode? (Från 1 till 10)
– En 10:a – jag har redan rekommenderat detta till några företag och kommer att göra det även framgent.

Vilka utmaningar/möjligheter ser ni inom konsultbranschen under det närmaste året?
– Det finns alltid många utmaningar i en bransch som rör sig snabbt bland annat;

  • Introducera mer effektbaserade leveransmodeller där inte timmar är primärt i fokus.
  • Standardisera leveranserna och inte inte bara tekniken.
  • Arbete utifrån ett verksamhetsperspektiv genom att tydligt påvisa nyttan med IT-investeringar.
  • Finna effektiva metoder för att mäta IT-investeringar.

Sveriges populäraste nyhetsbrev för konsulter

Gör som över 6000 konsulter och konsultchefer - prenumerera på Sveriges bästa nyhetsbrev om konsultbranschen. Varje söndag får du de viktigaste nyheterna, artiklarna och rapporterna om konsultbranschen.


Om författaren

Anders Hagberg
Anders Hagberg
Anders är partner och försäljningsansvarig på Cinode. Anders drivs av affärer mellan människor som möjliggörs med senaste tekniken. Med ledande roller inom affärsutveckling och försäljning av cloud- och outsourcingtjänster är hans nuvarande arbete drömjobbet.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *