B3IT väljer Cinode

november 9, 2015 · Cinode, Pressmeddelanden

Skrivet av: Mattias Loxi

B3IT tecknar avtal med Cinode. Affären omfattar samtliga dotterbolag och innefattar kompetens- och konsultprofilhantering i ett första steg.

”Med Cinode får våra konsulter ett tillgängligt och lättarbetat kompetenskonto som ger oss en enhetlig och snygg design samt enkel anpassning av våra konsultprofiler. Utöver det valde vi Cinode för dess kraftfulla sökbarhet för att hitta en passande profil eller kompetens vid arbete med upphandlingar. Konsulterna kan också nyttja Cinode när de behöver komma i kontakt med en kollega med relevant erfarenhet”, säger Håkan Lindberg, CIO hos B3IT.

Cinode erbjuder en helhetstjänst för konsultbranschen. Intresset för molntjänsten fortsätter öka i allt högre takt för företag inom IT- och management, teknik samt webb- och designbyråer.

”Vi är mycket glada över att välkomna B3IT till Cinode. Tjänsten ger B3IT möjligheter att hålla kompetenser och erfarenheter tillgängliga för alla, något vi ser ger involverade och engagerade medarbetare och ökar samarbetet inom företagen. Det är glädjande att B3IT ser möjligheterna och vill växa tillsammans med oss”, säger Mark Kantor, affärsutvecklare hos Cinode.

B3IT har efter utvärdering av Cinode kommit fram till att tjänsten är lätt att arbeta i och passar mycket väl in i den fortsatta utvecklingen av B3IT:s verksamhet.

”Vi ser att enkelheten och tillgängligheten i användarupplevelsen ger oss koll samtidigt som tid sparas för oss alla”, säger Håkan Lindberg.

 

Om B3IT

B3IT är idag ett av Sveriges snabbast växande konsultföretag med seniora konsulter inom IT och Management. Ambitionen är att bygga upp ett bolag med en stark företagskultur som befrämjar entreprenörskap och där konsulterna får stora möjligheter att utvecklas.

De hjälper företag och förvaltningar att effektivisera sin IT-verksamhet genom att utveckla teknik, processer, strategi och organisation samt förbättra sin affärsverksamhet med hjälp av smartare IT-lösningar. B3IT har idag 300 anställda och omsatte 311 miljoner kronor under 2014. b3it.se

Mattias Loxi - Medgrundare - Sälj - Marknad

Mattias är en av grundarna till Cinode där han arbetar med sälj och marknad. Han driver Cinodes marknadsföring genom Sveriges mest populära blogg inom konsultbranschen samt det uppskattade nyhetsbrevet "Veckans konsultnyheter". Dessutom kör han Konsultpodden. Lägg gärna till mig på Linkedin https://www.linkedin.com/in/mattiasloxi/

Du kanske också gillar...

Alla inlägg