Så klättrar ditt konsultbolag i värdekedjan

Skrivet av Johan Haeger – Sälj – Marknad – Cinode |  1 Kommentar

Vad är egentligen skillnaden mellan att vara leverantör och partner till sin kund? Hur bör konsultbolag arbeta med sin uppdragsmix och ledarskap för att hitta rätt marknadsposition?

Frågorna var många men insikterna och svaren ännu fler när vi på Cinode fick förmånen att intervjua Bosse Ringdahl, som tidigare varit vd på HiQ, vd på Tengbom och regionchef på Atea. Se intervjun för intressanta resonemang och ta del av kunskap från en lång och framgångsrik karriär inom konsultvärlden!

Sveriges populäraste nyhetsbrev för konsulter

Gör som över 5000 konsulter och konsultchefer - prenumerera på Sveriges bästa nyhetsbrev om konsultbranschen. Varje söndag får du de viktigaste nyheterna, artiklarna och rapporterna om konsultbranschen.


Om författaren

Johan Haeger – Sälj – Marknad – Cinode
Johan Haeger – Sälj – Marknad – Cinode
Johan har lång internationell erfarenhet inom marknadsföring, kommunikation, försäljning och ledarskap. Efter sju år utomlands i sex länder brinner han för språk och relationer. Johan träffar dagligen konsultföretag med målet att hjälpa dem bli mer framgångsrika. Fritiden ägnas helst åt vågsurfing, snowboard, familj och vänner. https://www.linkedin.com/in/johanhaeger/

Ett svar till “Så klättrar ditt konsultbolag i värdekedjan”

  1. […] ligger i linje med önskad marknadsposition och det varumärke ni är eller vill vara. I den här intervjun hittar ni mer inspiration och mycket […]

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *