Bolaget med engagemang och glädje i fokus

Gästbloggare Daniel J:son Lindh (till höger) tillsammans med Johan Avellan-Hultman, Andreas Lindblad, Maria Söderlund och Jesper Kämpe, Members of The Stellar Collective.

Vi startade The Stellar Collective under 2020, precis när coronapandemin var som allra värst. Många höjde då på ögonbrynen och undrade om vi var riktigt kloka? Inte bara för att it-marknaden var paralyserad utan också för att vi var fem personer i staben men helt saknade intäkter.

Vi var dock övertygade om att vi hade hittat ett unikt koncept och ett komplett erbjudande som inte fanns på marknaden. Därför vågade vi tro på att vi kunde lyckas.

Utgångspunkten var helt enkelt att skapa det konsultbolag vi själva skulle vilja jobba på. Ett generöst, modernt och nytänkande företag med mycket glädje och hjärta.

Växer utan hierarkier

Vårt bolag erbjuder självledarskap, en generös ersättningsmodell (80/20), möjlighet till ägande för alla, och innovation. Vi har en stark säljorganisation och ett centralt partnernätverk, där vi hellre hjälps åt än konkurrerar. Dessutom växer vi utan att bygga hierarkier och förlora känslan av småskalighet. Och allra viktigaste – vi ser till att ha roligt på vägen! En dag utan skratt är en fattig dag.

Även om vi sannolikt är på väg in i en marknadsinbromsning, kanske till och med en recession, är vi övertygade om att vi kommer stå starka tack vare vår filosofi, vårt hjärta och affärssinne. Våra långsiktiga och goda relationer med våra ”members”, kunder, leverantörer och branschvänner är vår styrka.

Så klart hade inget av detta varit möjligt utan Cinode som CRM och central kugge i vår partneraffär.

Passion och engagemang som drivkraft

Två år senare är vi nu nästan 40 medarbetare, eller “members” som vi kallar oss. Vi har flyttat in i ett fantastiskt kontor på Söders höjder med utsikt över Stockholms inlopp. Vi har hjälpt över 200 konsulter att hitta nya roliga uppdrag och fler än 100 kunder med deras konsultbehov. Det resultatet tycker vi talar för sig självt.

Man kommer väldigt långt med engagerade, drivna människor med en gemensam vision som jobbar utifrån passion, lust och hjärta.

Gästbloggare - Daniel J:son Lindh, Member of The Stellar Collective

Gästbloggare - Daniel J:son Lindh, Member of The Stellar Collective

Vi startade The Stellar Collective år 2020, mitt under brinnande coronapandemi, med viss nervositet men med stark tillförsikt. Vi hade den ödmjuka ambitionen att bli Stockholms mest spännande, intressanta och framgångsrika it-konsultbolag och vi trodde oss ha hittat det magiska receptet för det. Två år senare är vi nu nästan 40 medarbetare, eller “members” som vi kallar oss. Vi har flyttat in i ett fantastiskt kontor på Söders höjder med utsikt över Stockholms inlopp. Vi har hjälpt över 150 konsulter till nya roliga uppdrag och fler än 100 kunder med deras konsultbehov.

Du kanske också gillar...

Alla inlägg